‘The Masked Singer’ teast nóg een nieuw masker

Gisteren maakten we in The Masked Singer kennis met Labradoodle, het laatste van de veertien maskers van het vierde seizoen van de reeks. Maar nu komt VTM met een verrassing van formaat, want via sociale media teast de zender nu nóg een nieuw masker.

We zijn vier afleveringen ver in The Masked Singer, maar VTM is nog niet door z’n verrassingen heen. Zo mogen volgende week een nieuw masker verwachten dat de eerste groep deelnemers zal vervoegen.

Nieuw masker

Aandachtige kijkers konden het gisteren al zien op het einde van de vierde aflevering van The Masked Singer. Helemaal op het einde van het ontmaskerde optreden van Eikeltje, aka Frank Verstraeten verscheen er achter hem een wazige foto. Die foto was dus van een nieuw masker dat we volgende week zullen leren kennen. VTM deelde namelijk een teasers zoals het ook al deed voor alle andere maskers. Het gaat om een roodbruin pelsje, waardoor heel wat mensen al vermoeden dat het zal gaan om een rode panda.

Het nieuwe masker zal voorgesteld worden op vrijdag 18 oktober, waardoor we dus waarschijnlijk pas in de vijfde aflevering van The Masked Singer te weten zullen komen wat de naam van de nieuwe deelnemer is. Het is nog niet duidelijk of we dan ook in de zesde aflevering nog een nieuw masker mogen verwachten zodat de twee groepen opnieuw gelijk zijn.

Bekijk hier de teaser voor het nieuwe masker:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...