‘Sterregem’ vanaf deze avond te zien: Bekijk hier het eerste fragment

Deze avond begint op VTM een nieuwe fictiereeks. Het gaat daarbij niet om een normale fictiereeks, maar wel om een fictieve realityserie. In Sterregem volgen we namelijk BV’s die allemaal in hetzelfde dorp lijken te wonen. De enige voorwaarde daarbij is, is dat je een relevante BV bent.

Enkele jaren na het einde van Tegen De Sterren Op is VTM terug met een programma waarin imitaties van bekende mensen centraal staan. In plaats van korte sketches gaat het nu om volledige afleveringen en een doorlopend verhaal.

Sterregem

In Sterregem wonen de meest uiteenlopende celebs. Gert Verhulst zwaait er de plak, Sam Gooris en Kelly Pfaff tappen in hun café frisse pintjes voor hun bekende buren en politieman Andy Peelman houdt de buurt veilig. Maar één ding is zeker: om er te kunnen wonen, moet je echt wel een status hebben.

Net zoals bij Tegen de Sterren Op zijn ook hier onder andere Guga Baúl, Tine Embrechts, Jonas Van Geel, Walter Baele en Nathalie Meskens van de partij. Naast de cast en vaste personages, duiken er ook af en toe bekende mensen als zichzelf op. In de eerste aflevering zijn dat onder andere Dany Verstraeten en Riadh Bahri.

Verhuizen

Na zijn pensioen moet voormalig VTM NIEUWS-anker Dany Verstraeten zijn villa in het BV-dorp noodgedwongen verlaten om plaats te maken voor een nieuwe, bekendere inwoner. De vraag tijdens de eerste aflevering is dan ook: Wie zal er in zijn plaats komen wonen? Om dat te bepalen komen alvast Lotte Vanwezemael, Celine Van Ouytsel en Pommelien Thijs langs. Maar ook nieuwsanker Riadh Bahri wil zijn kans wagen, al beginnen de twijfels bij hem al snel toe te nemen.

Bekijk de preview uit de aflevering hier:

Sterregem is elke woensdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...