‘Familie’: Raven (Aaron Blommaert) neemt emotioneel afscheid

Familie-kijkers moesten vanavond afscheid nemen van het personage Raven. Aaron Blommaert maakte recent bekend de VTM-soap te zullen verlaten en nu was het dus tijd voor zijn laatste aflevering. Het zorgde voor een heel emotioneel moment.

In Familie deed woensdagavond met Sandra, gespeeld door Nicoline Hummel, een nieuw personage zijn intrede. Eén dag later is het tijd voor een afscheid. Aaron Blommaert had enige tijd terug al aangegeven de soap te willen verlaten. Na zijn overwinning in The Masked Singer wil hij zich volop smijten voor zijn muziekcarrière. Het acteren moet daardoor even op een lager pitje en dus is er geen plaats meer voor Familie.

Raven

In Familie zagen we recent nog hoe Raven in bed belandde met Stefanie (Jasmijn Van Hoof), de vriendin van zijn vader Lars (Kürt Rogiers). Niet veel later bleek Stefanie zwanger en nog steeds is er veel onzekerheid over de echte vader van dat ongeboren kind. Die twijfel is voor Raven ondraaglijk en dus koos hij ervoor om naar het buitenland te trekken.

“Het spijt mij dat ik u moet achterlaten, maar ik heb het gevoel dat ik echt niet anders kan”, hoorden we Raven tegen zijn vader Lars zeggen. Daarna ging de licht dicht en verdween hij, op weg naar Boston in de Verenigde Staten. Lars blijft thuis verweesd achter. En ook Stefanie weer nog niet dat de mogelijke vader van haar kind ineens weg is. Zal zij haar slippertje met Raven verklappen tegen Lars of blijft dat grote geheim verborgen?

Bekijk hier het afscheid van Raven in Familie:

Meer
Lees meer...