‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de vijfde aflevering

In The Masked Singer is het alweer tijd voor de vijfde aflevering. Daarin komen Medusa, Giraf, Zeeduivel, Tik & Tok en Poppemie in actie. Een van hen zal afvallen en wordt ontmaskerd. Met deze songs proberen ze die ontmaskering te voorkomen.

Nadat we de voorbije weken afscheid namen van Wim De Vilder als Boom en Frank Verstraeten als Eikeltje is het tijd voor een nieuwe muzikale avond in The Masked Singer. De kijkers krijgen daarbij meteen ook een primeur. Voor het eerst zal er namelijk een gastoptreden zijn van een masked singer die maar eenmalig zal optreden. Van hem of haar horen we Song 2 van Blur.

Geen duels meer

De echte wedstrijd wordt echter nog steeds gespeeld tussen Medusa, Giraf, Zeeduivel, Tik & Tok en Poppemie. Zij zullen elk één optreden doen. Daarbij komen ze niet meer uit in duels, maar strijden ze allemaal tegen elkaar. Daarna mogen de zangers zelf één iemand doorsturen naar The Big Bang, die binnen twee weken van start gaat.

Daarna kunnen de speurders nog twee figuren redden. De twee overgebleven pakken nemen het tegen elkaar op in een Face Off, waarna uiteindelijk één iemand zijn of haar masker definitief moet afzetten.

Alle songs

  • Medusa zingt Houdini van Dua Lipa.
  • Giraf zingt Control van Zoe Wees.
  • ​Zeeduivel zingt Please Don’t Stop The Music van Rihanna.
  • Tik & Tok zingen Alexandrie Alexandra van Claude François.
  • Poppemie zingt Titanium van David Guetta.

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...