‘The Masked Singer’: Luister hier al naar het verrassende optreden van Giraf

Hoewel we al vier ontmaskeringen gehad hebben, zijn er nog veel geheimen in The Masked Singer. Een van de grote mysteries is wie er verscholen zit onder het masker van Giraf. Een nieuw optreden zal de twijfel daarover alleen maar doen toenemen.

Na het vertrek van Eikeltje aka Frank Verstraeten blijven er nog tien gemaskerde zangers over. Even leek het erop alsof er alweer een nieuw pak ging bijkomen, maar het blijkt te gaan om een tijdelijke gastzanger die maar eenmalig te horen en zien zal zijn.

Er wordt vrijdagavond in The Masked Singer dus gestreden tussen Medusa, Giraf, Zeeduivel, Poppemie en Tik & Tok. Zij kozen opnieuw voor heel uiteenlopende songs om elkaar en de jury te proberen overtuigen. Vier van hen gaan immers door naar The Big Bang.

Giraf

Giraf pakt vanavond uit met zijn versie van Control van Zoe Wees. Hij begint daarbij op de piano en laat zo een extra talent horen. De speurders merken tijdens het optreden meteen op hoe diep Giraf zingt, maar mogelijke verdachten krijgen we niet te horen.

Wie zelf een gokje wil wagen over wie verscholen zit onder het pak van Giraf kan nog altijd terecht op de Guessing Game van The Masked Singer. Daar staan voorlopig Mathieu Terryn, James Cooke en Axel Daeseleire helemaal bovenaan de lijst met verdachten. Vergeet ook niet om je gokken te bevestigen wanneer de aflevering start voor extra punten.

Bekijk hier het optreden van Giraf:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...