‘Blind Getrouwd’: Jonas verrast Britt met herdenking aan haar overleden oma

Hoewel de huwelijken in Blind Getrouwd nog heel pril zijn, weten de koppels al heel veel van elkaar. Op die manier wist Jonas dat er een moeilijke dag aankwam voor Britt op de geboortedag van haar overleden oma Monique. Hij zorgt er dan ook voor dat ze dat haar gebruikelijke manier kan ‘vieren’.

Na een week onderbreking is er maandagavond eindelijk een nieuwe aflevering van Blind Getrouwd op VTM. Daarin volgen we onder andere hoe het gaat tussen Britt en Jonas. Bij hen was er meteen vuurwerk tijdens het trouwfeest én op de huwelijksnacht, waarop er amper geslapen is.

Oma Monique

Ondertussen zijn Jonas en Britt op huwelijksreis in Mexico en merkte die eerste al dat er gevoelens opdoken bij hem. In Yucatan heeft Britt echter een moeilijke dag. Het is namelijk de geboortedag van haar oma Monique, die enkele jaren geleden overleed, maar waarmee Britt een zeer goede band had.

Sinds dat overlijden vieren Britt en haar broer die geboortedag altijd met eclairs en witte wijn, omdat ze dat altijd kregen op bezoek bij hun oma. Als Britt met Jonas in Mexico City op street food tour is, vertelt ze over deze traditie. “Ik moet ook witte wijn drinken hé vandaag, maar ik ga hier geen eclairs vinden hé”, klinkt het.

Terug aangekomen in het hotel bestelt Jonas dan ook voor zijn vrouw een fles witte wijn en – zeer fancy – Mexicaanse eclairs. Het maakt duidelijk indruk en ontroert Britt zelfs.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...