Harry Styles reageert op overlijden Liam Payne: “Ik zal hem voor altijd missen”

Eerder deze week overleed Liam Payne op 31-jarige leeftijd na een val van het balkon van zijn hotelkamer in Buenos Aires in Argentinië. Liam Payne maakte van 2010 tot 2015 deel uit van de Britse boyband One Direction en nu hebben zijn voormalige groepsgenoten gereageerd op zijn plotse overlijden. Harry Styles doet dit met een post op Instagram.

Liam Payne, een van de vijf leden van de Britse boyband One Direction, is enkele dagen geleden overleden. Het nieuws kwam onverwacht waardoor heel wat fans geschokt reageerden. Maar ook voor de voormalige groepsgenoten van Liam komt het nieuws hard aan. Zij deelden, na een officieel groepsstatement, allemaal een persoonlijk statement op Instagram. Harry Styles deelde een foto van Liam tijdens een tour en deelde ook enkele mooie woorden over de zanger.

“Ik zal hem voor altijd missen”

Harry Styles was het jongste lid van One Direction en kreeg er met de band dus vier oudere broers bij. Hij neemt nu afscheid van Liam met de volgende woorden. “Ik ben helemaal kapot van het overlijden van Liam. Hij haalde het grootste plezier uit andere mensen blij maken en het was een eer om bij hem te mogen zijn. Liam leefde heel open, met het hart op de tong. Hij had enorm veel energie en dat werkte aanstekelijk. Hij was warm, steunend en enorm liefdevol. De jaren die we samen doorbrachten zullen voor altijd de meest gekoesterde jaren van mijn leven zijn. Ik zal hem voor altijd missen, mijn dierbare vriend.”

“Mijn hart breekt voor Karen, Geoff, Nicola en Ruth (de ouders en zussen van Liam, red.), zijn zoontje Bear en alle mensen in de wereld die hem kenden en van hem hielden, zoals ik.”

Bekijk de post van Harry Styles hier:

Meer
Lees meer...