Young Avengers-project bevestigd: Een nieuw hoofdstuk voor het MCU


In het kort

  • Het MCU omarmt een nieuwe generatie helden met een bevestigd Young Avengers-project.
  • De nieuwe rol van Cassie Lang in Ant-Man & The Wasp: Quantumania hint naar haar mogelijke band met het team.
  • De originele line-up, inclusief Kate Bishop en Hulkling, heeft het aankomende team van de MCU geïnspireerd.

Het MCU omarmt de toekomst met een bevestigd Young Avengers project, na jaren van speculatie en anticipatie. Marvel’s uitgebreide tijdlijn heeft oude helden en familieleden van originele superhelden geïntroduceerd, wat een verschuiving naar een nieuw begin betekent sinds het einde van de Infinity Saga. Hoewel gevestigde helden een integraal onderdeel blijven van het MCU, erkent de studio het belang van vooruitgang en ontwikkeling van het verhaal.

Sinds het begin van Fase 4 zijn er in verschillende projecten tieners en zelfs jongere superhelden te zien. Spider-Man, al een prominent figuur in het MCU, is nog steeds zijn eigen merk. Maar andere opkomende helden hebben de nieuwsgierigheid naar een potentiële Young Avengers-film aangewakkerd.

De evolutie van de jonge Avengers

Nu, dankzij The Marvels, beginnen deze zaadjes te bloeien. Interessant genoeg hebben de Young Avengers een relatief recente geschiedenis in Marvel Comics, ze debuteerden in 2005 en introduceerden personages als Kate Bishop (Hawkeye), Hulkling, Iron Lad, Patriot, Speed en Wiccan. Ondanks hun korte bestaan zijn de Young Avengers erg populair geworden, wat uiteindelijk heeft geleid tot hun introductie in de MCU.

In de loop der tijd hebben personages als Cassie Lang, Vision, America Chavez en Kid Loki zich bij hen gevoegd. In Agatha All Along voegde ook Wiccan zich daar nog bij.

Meer
Lees meer...