Deze week in ‘Blind Getrouwd’: Concurrentie voor Thomas en bezorgdheid bij Karlien

In Blind Getrouwd beginnen de eerste twee koppels aan ‘het echte leven’. De huwelijksreis zit erop en dus gaan ze samenwonen. En dat brengt meteen ook een confrontatie met de realiteit met zich mee, zo ook bij Thomas en Karlien.

Na een week onderbreking is er maandagavond eindelijk een nieuwe aflevering van Blind Getrouwd op VTM. Daarin volgen we uiteraard ook nog steeds Karlien en Thomas. Zij zijn terug van huwelijksreis en gaan samenwonen.

Kat van Karlien

Dat doen ze in een gemeenschappelijk appartement. Maar daar zullen ze met drie wonen. Karlien pakt namelijk haar kat mee, iets waaraan Thomas zich zal moeten aanpassen.

“Mijn enige ervaring met een kat is toen ik vroeger ging babysitten. Ik mocht dan niet in de zetel zitten omdat de kat daar zat, en ik moest nààst de zetel zitten. Tot nu toe heb ik dus niet zo’n goede ervaringen met katten. Maar ik ben er wel nieuwsgierig naar en sta er wel voor open. Marcel is één van de belangrijkste mannen in Karliens leven dus ik zal daar maar lief tegen zijn he”, lacht Thomas.

Bezorgdheid

Eens geïnstalleerd in hun appartement krijgen Karlien en Thomas relatietherapeute Sarah Hertens op bezoek. Zij polst hoe het met hen gaat. Karlien gooit daar op tafel dat ze niet gewoon is aan een gevoelige man aan haar zijde. Dat zorgt voor de nodige bezorgdheid. Zal Sarah Hertens hen kunnen helpen met het nodige advies en kunnen de twee zo verder bouwen aan hun huwelijk?

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...