‘Blind Getrouwd’: Bezoek van experte zorgt voor tranen bij Simen

Het wordt een bewogen aflevering van Blind Getrouwd. Voor twee van de koppels zit de huwelijksreis er namelijk op. Zij moeten dus het ‘echte leven’ aanvallen en dan komen de problemen tussen hen al snel meer naar boven.

Na een week onderbreking is er maandagavond eindelijk een nieuwe aflevering van Blind Getrouwd op VTM. Daarin volgen we uiteraard ook nog steeds Larissa en Simen.

Bezoek van Sarah Hertens

Zij merkten in Mexico al mogelijke toekomstige problemen tussen hen. Zo zijn ze allebei in het verleden al vaak gekwetst geweest. Maar ze zijn ook beiden niet meteen heel goed om problemen snel aan te kaarten. Daardoor blijft hun relatie momenteel nog steeds heel oppervlakkig en wordt het niet meer dan een goede vriendschap.

Relatietherapeute Sarah Hertens probeert daar verandering in te brengen. Daarom brengt ze een bezoek aan Simen en Larissa. Daar gooit Simen eindelijk zijn hart op tafel. “We hebben allebei ons rugzakje. We stellen ons allebei niet open, omdat we niet gekwetst willen worden. Die gesprekken zullen we wel nog hebben, maar ik moet er zelf ook nog wel klaar voor zijn”, legt hij uit.

“Ik wist dat niet, want we praten niet. Maar nu leg ik een druk op mijzelf dat ik hem niet mag kwetsen. Ik snap hem wel, want ik ben ook heel hard gekwetst geweest”, reageert Larissa. Die schrik om gekwetst te worden, dreigt voor beiden een valkuil te worden, iets waar Sarah hen dan ook op wijst.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...