Streamz komt met documentaire van De Romeo’s

De Romeo’s zijn al jarenlang een fenomeen in de wereld van de Vlaamse schlager. Ondertussen viert het drietal zijn twintigste verjaardag en dat wordt gevierd op Streamz. Vanaf 4 november kun je exclusief kijken naar Viva De Romeo’s, een intieme blik achter de schermen. Die docu neemt de fans mee naar dorpsfeesten, Schlagerfestivals en andere plekken.

Of je nu een fan bent of gewoon nieuwsgierig, Viva De Romeo’s biedt een unieke kijk op het leven van Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen. In de documentaire beschrijven ze zichzelf als “stoofvlees met frieten, met een goeie kwak mayonaise!”

Het succes van De Romeo’s gaat al even terug. Jaren geleden waren de drie ook bekend als acteurs in onder andere Familie, maar ondertussen lijkt de focus toch vooral op muziek te liggen. In de documentaire delen ze anekdotes, opvallende verhalen en nog veel meer.

Bekende vrienden

Naast de drie Romeo’s zelf komen ook een aantal bekende Vlaamse gezichten aan bod in de docu. Alex Agnew, Peter Van de Veire, Herman Brusselmans en zelfs Willy Sommers vertellen over hun ervaringen met de band. “Moeten wij dat nu echt vertellen?” vragen De Romeo’s zich alvast af in de trailer.

De documentaire bestaat uit archiefbeelden, interviews en opnames van recente optredens, die samen een compleet beeld schetsen van de afgelopen twee decennia. Van optredens op kleine dorpsfeesten tot een eigen bioscoopfilm. Over die bioscoopfilm gesproken, ook H.I.T. zal binnenkort op Streamz te zien zijn.

Viva De Romeo’s is vanaf 4 november te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...