Abonneer je op Test Aankoop en krijg een smartphone voor maar 2 euro!

Abonneer je op Test Aankoop en krijg een smartphone voor maar 2 euro!

Dat klinkt als muziek in de oren! Maar wat moet je daar dan precies voor doen? Het lijkt wel te mooi om waar te zijn … Het is nochtans niet moeilijk, je moet gewoon lid worden van Test Aankoop. 

Maak hier een account aan om je smartphone in ontvangst te nemen.

Test Aankoop? Wat is dat?

Wel, Test Aankoop is een onafhankelijke consumentenorganisatie. Het doel van het bedrijf is om de consument te informeren, te helpen besparen en om juridische bijstand te verlenen. Test Aankoop wil nagaan of bepaalde producten en diensten wel van goede kwaliteit zijn en of ze bijvoorbeeld geen schade aanrichten. De juridische bijstand die Test Aankoop verleent, dient om de consument te beschermen tegen zo’n schade. Het bedrijf werd in 1957 opgericht en staat ondertussen al meer dan 60 jaar paraat voor de consument en zijn/haar belangen. Test Aankoop is volledig onafhankelijk en heeft dus geen banden met bepaalde merken. De testen die uitgevoerd worden, verlopen allemaal eerlijk en objectief.

En wat zit er in zo’n lidmaatschap?

Test Aankoop maakt deel uit van de groep Euroconsumers. Dat is een vereniging die de belangen van de consument verdedigt en tijdschriften uitbrengt. In deze tijdschriften valt dan te lezen welke producten enkele testen doorlopen hebben en wat ze daarop scoorden. Verder zijn er websites met uitleg over thema’s als recht, financiën of gezondheid, en slaagt Test Aankoop er vaak in om de prijs van een bepaald product te verlagen door middel van groepsaankopen.

Maar dat is nog niet alles. Er loopt momenteel namelijk een actie waarbij je voor maar €2 een Android smartphone kan bemachtigen! Normaal gezien betaal je tijdens de proefperiode €2 gedurende 2 maanden, maar nu krijg je daar dus nog een leuk geschenk bovenop. Vraag hier snel je proefperiode aan voor het te laat is.

Gesponsorde artikelen