Acid probeert na Tomorrowland en Rock Werchter ook in te breken op Pukkelpop

YouTuber Acid, oftewel Nathan Vandergunst, heeft zich deze zomer opnieuw laten gelden. Nadat hij vorig jaar al het terrein van Tomorrowland probeerde te betreden zonder ticket, volgde nadien ook nog Rock Werchter. Deze keer is Pukkelpop het slachtoffer. In een nieuwe video test Acid de security van het muziekfestival in Kiewit.

“Dit is de laatste keer dat ik dit gedaan heb”, zo begint Acid zijn nieuwste video op YouTube. De voorbije festivals zagen we hem al vaker inbreken en één festival ontbrak nog op het lijstje: Pukkelpop. Het festival vond afgelopen weekend plaats en betekent ook ineens het einde van het Belgische festivalseizoen. Net zoals bij de vorige pogingen, liep ook op Pukkelpop niet alles van een leien dakje.

Inbreken

Het lijkt ondertussen een van Acids terugkomende onderwerpen: inbreken op een festival. Vorig jaar probeerde hij het al op Tomorrowland en aan het begin van deze zomer volgde Rock Werchter. In zijn eerste video raakte hij, na een avontuur tussen de brandnetels, over een hek op Tomorrowland, maar kort nadien werd hij opgepakt.

Ook bij Rock Werchter liep het niet goed af. Nadat Acid samen met een vriend verdacht vlot binnen geraakte, werd hij nadien toch uit het publiek geplukt en opgepakt. Toch wilde de YouTuber het na twee mislukte pogingen nog één keer proberen.

Pukkelpop

Afgelopen weekend was het in Kiewit naar goede gewoonte opnieuw tijd voor Pukkelpop. Daar stonden drie dagen lang de grootste Belgische en buitenlandse artiesten op het podium. En ook daar zou Acid opnieuw proberen inbreken. Al lijken zijn vorige pogingen er nu voor te zorgen dat hij overal en altijd wordt gecontroleerd. Dat was dus ook het geval tijdens zijn laatste poging.

“De security kent me ondertussen en zoekt me op. Zelfs op andere festivals zoals Rampage en Dour werd ik constant gecontroleerd om te kijken of ik een bandje had. Het gaat me in de toekomst dus zeker niet meer lukken, zelfs als het me wel zou lukken”, klinkt het. Het lijkt er dus op dat de poging op Pukkelpop de laatste was.

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...