Actrice Kelly Preston, echtgenote van John Travolta, overleden aan borstkanker

De Amerikaanse actrice Kelly Preston, bekend voor haar rollen in de films Twins en The Last Song, is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat laat haar echtgenoot John Travolta weten.

John Travolta komt met droef nieuws: zijn echtgenote, met wie hij 28 jaar getrouwd is, is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Kelly Preston vocht twee jaar lang tegen de ziekte. Kelly Preston werd 57 jaar.

Moedige strijd tegen borstkanker

https://www.instagram.com/p/CCkgCG5ptxE/

Met een post op Instagram laat John Travolta weten dat zijn echtgenote Kelly Preston haar strijd tegen kanker verloren heeft. De actrice kreeg twee jaar geleden te horen dat ze leed aan borstkanker. “Met pijn in het hart moet ik jullie meedelen dat mijn prachtige vrouw Kelly haar tweejarige strijd met borstkanker verloren heeft”, zo klinkt het bij een foto van Kelly, met wie John Travolta al 28 jaar lang getrouwd is. “Ze vocht een moedige strijd met de liefde en steun van zovelen.”

In de post bedankt Travolta ook alle mensen die Kelly geholpen hebben in haar strijd tegen kanker. “Mijn familie en ikzelf zullen de dokters en verpleegkundigen van MD Anderson Cancer Center voor altijd dankbaar zijn, net zoals alle andere medische instellingen die geholpen hebben en al Kelly’s vrienden en geliefden die altijd bij haar zijde bleven. Kelly’s liefde en leven zullen voor altijd herinnerd worden.”

Hij bedankt ook zijn fans voor de steun. “Weet dat ik jullie liefde zal voelen in de komende weken en maanden terwijl we proberen te herstellen.” John en Kelly trouwden in 1991 en hebben samen drie kinderen, waarvan de oudste, Jett, in 2009 overleed aan de gevolgen van de ziekte van Kawasaki.

Actrice

Kelly en John leerden elkaar kennen op de set van de film The Experts in 1988. Daarnaast was Kelly ook te zien in verschillende andere films en series. Haar laatste grote rol was die van Kim, de moeder van Veronica, in The Last Song uit 2010. Daar speelde ze naast Miley Cyrus en Liam Hemsworth.

Preston was vaak te zien in films aan de zijde van haar echtgenoot John Travolta. Later dit jaar verschijnt nog de film Off The Rails, over een groep vijftigers die samen hun treinreis door Europa herbeleven. In die film zal Preston te zien zijn als Cassie, naast onder andere Judi Dench en Jenny Seagrove.

Meer
Lees meer...