Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren allicht de derde ‘Bad Boys’-film, de deal met Sony zou zo goed als rond zijn

In vijf dagen gingen al 82.000 mensen naar ‘Patser’ kijken. In eigen land staan Adil El Arbi en Bilall Fallah garant voor uitverkochte zalen. Nu is het tijd voor hun eerste Hollywoodkaskraker. Volgens enkele Amerikaanse filmmagazines zouden Adil en Bilall in verregaande gesprekken zijn met Sony rond ‘Bad Boys For Life’, de derde ‘Bad Boys’-film.

En als je ’t dan hebt over op het lijf geschreven: in een productie zoals Bad Boys For Life zouden Adil en Bilall zich helemaal kunnen laten gaan. Patser, the next level. Hélemaal rond is de deal met Sony nog niet, maar volgens de betrouwbare filmwebsite Deadline en het al even betrouwbare filmmagazine Variety scheelt dat maar een haartje.

Volgens dezelfde bronnen zou de productie in augustus van start gaan en zouden ook Will Smith en Martin Lawrence weer mee aan boord zijn. De eerste Bad Boys uit 1995 katapulteerde zowel Will Smith als Martin Lawrence naar de A-list van Hollywood. De twee eerste episodes van Bad Boys werden geregisseerd door Michael Bay en brachten samen zo’n 414 miljoen dollar op.Het script voor de derde film in de reeks ligt al klaar en het zou “hands down” het beste van de drie zijn.

In augustus zei Adil El Arbi nog dat zowel Will Smith als producer Jerry Bruckheimer overtuigd waren van het kunnen van het regisseursduo. Het enige grote vraagteken was of Will Smith zich zou kunnen vrijmaken voor deze film. Dat obstakel blijkt nu van de baan te zijn. Op de IMDb-pagina van Bruckheimer staat zelfs al een aankondiging voor Bad Boys 4. Als deze film goed loopt zou het dus zomaar eens kunnen dat er ook een vierde deel van Bad Boys aankomt.

Bad Boys II dateert al wel uit 2003 dus het opnieuw leven inblazen van zo’n nostalgisch project houdt altijd een risico in, maar voor Sony had dit project al langer prioriteit. Ondertussen zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah ook nog losjes verbonden aan Beverly Hills Cop 4, maar die weg lijkt nog lang.
Meer
Lees meer...