Left Right
scrollTop top

Afvaller ‘De Mol’: “Ik had het totaal niet verwacht”


De Mol aflevering 4 eliminatie
© Play4

Een nieuwe aflevering van De Mol betekent natuurlijk ook een nieuwe afvaller. Die ongelukkige eer is deze week weggelegd voor vaatchirurg Katrien. Zij liet bij de eliminatie weten dat ze uit haar tunnelvisie was gestapt en tijdens deze test opnieuw op twee mensen gespreid had en dat heeft haar misschien wel de das omgedaan.

Vaatchirurg Katrien is al de vijfde kandidaat die De Mol moet verlaten. Ze voelde de bui absoluut niet hangen. Zo vertelt ze in een interview met Gilles Van Bouwel.

“Niet verwacht”

Bij haar vertrek liet Katrien al weten dat ze niet verwacht had dat ze die aflevering naar huis zou moeten gaan. “Was je dan al zo zeker van je mol?”, vraagt Gilles zich af. “Nee, eigenlijk helemaal niet”, bekent Katrien. “Ik zat bij die eliminaties altijd redelijk ontspannen. Ik denk dat veel kijkers dat ook hebben opgemerkt. En ik ging er eigenlijk nooit echt vanuit dat ik moest vertrekken. Dat was gewoon mijn basisinstelling.”

Na een half jaartje nadenken, heeft Katrien nu ook een “aantal nieuwe verdachten”. “Ik zit aan zes”, grapt ze. Een verklaring voor waarom Katrien naar huis ging, ligt misschien wel in het feit dat ze niet echt een tactiek had. “Ik ben echt heel slecht in tactiek. Mensen vragen dat nu aan mij: ‘Heb je dan al vaak de mol juist geraden?’ Ik heb dat dus in mijn hele leven nog nooit juist geraden.”

Bekijk hier het interview met afvaller Katrien:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…