Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 3


De Mol poll aflevering 3
© Play4

Vanavond is het al tijd voor de vierde aflevering van De Mol. Daarin bestaat de groep nog uit zeven kandidaten (en een schattige teckel). In onze De Mol-groep op Facebook vragen we elke week wie de verdachten van onze leden zijn en in de resultaten van die poll zijn deze week twee duidelijke hoofdverdachten te zien.

De tijd vliegt wanneer je op zoek gaat naar De Mol, zo blijkt. Want vanavond is het al tijd voor de vierde aflevering van De Mol. De groep bestaat daarbij nog uit zeven kandidaten. Maar niet iedereen is even verdacht. Dat blijkt ook uit de resultaten van onze wekelijkse De Mol-poll in onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips, die deze week door 1.859 mensen werd ingevuld.

Verdenkingen De Mol aflevering 3
newsmonkey

Hoofdverdachten: Annelotte en Lennart

Annelotte Lennart De Mol
Play4

Deze week steken twee kandidaten met kop en schouders boven de rest uit. Annelotte en Lennart, die sinds het vertrek van Noah de twee jongste kandidaten van het seizoen zijn, haalden respectievelijk 28,5 en 27,5 procent van de stemmen.

Annelotte is de nummer één in onze groep van De Mol. En dat is ze natuurlijk niet zomaar. Vorige week was ze al te vinden op de tweede plaats in onze poll en nu staat ze dus helemaal bovenaan. Het team van Annelotte haalde in de eerste opdracht amper 100 euro binnen en ook in de tweede opdracht lukte het haar (en eigenlijk niemand) niet om geld binnen te halen. Tot slot haalde Samina ook aan dat het leek alsof de teckel Isidoor Annelotte al kende voor ze officieel kennismaakten.

Op de tweede plaats vinden we deze week Lennart terug. Hij deed nog geen al te verdachte dingen, maar het is misschien juist dat wat de Kempenaar verdacht maakt. Opmerkelijk is ook dat Lennart en Annelotte, de twee hoofdverdachten hier, de enige twee zijn waarvan we zeker weten dat ze in de tweede opdracht voor geld en niet voor pasvragen gingen. Maar dit is duidelijk niet genoeg om de kijker van hun goede intenties te overtuigen.

Minst verdacht: Sven en Samina

Samina Sven De Mol
Play4

Onderaan de lijst vinden we Sven en Samina. In de eerste aflevering was Sven voor velen nog de meest verdachte kandidaat, maar dat gevoel is nu fel weggezakt. Zowel Sven als Samina kregen 3,7 procent van de stemmen.

Dat Samina bij de minst verdachte kandidaten te vinden is, is toch enigszins merkwaardig. Eerder deze week verscheen er namelijk een aannemelijke theorie die in de richting van de Limburgse flamencodanseres wijst.

Ook opmerkelijk, we hebben de teckel Isidoor (als mopje) in de lijst met kandidaten gezet. De schattige teckel kreeg zo ook 63 stemmen achter z’n naam, wat goed was voor zo’n 3,4 procent van de stemmen. Bijna evenveel dus als Sven en Samina, die elk 68 stemmen kregen. De twee minst verdachte kandidaten zijn dus bijna even verdacht als isidoor.

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be. Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol, word dan lid van onze Facebookgroep De Mol 2021: alle hints en tips en stem volgende week mee!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…