‘De Mol’: Alles wat we weten over Isidoor, onze nieuwe favoriete deelnemer

De Mol is een “deelnemer” rijker. De teckel Isidoor zal vanaf nu tot het einde van het seizoen meereizen met de groep. Net zoals bij de andere kandidaten hebben we ook van Isidoor een kleine bio gekregen. Dit is alles wat we weten over Isidoor.

Nadat eerst Noah als nieuwe kandidaat bij de groep kwam, is de groep sinds de derde aflevering nog een kandidaat rijker. De teckel Isidoor zal vanaf nu meereizen met de groep en heeft ook al zijn eerste opdracht gekregen. Maar wat weten we over onze nieuwe favoriete kandidaat.

Isidoor

Isidoor is vanaf nu de jongste kandidaat in De Mol. Hij is zeven jaar oud en een mannelijke teckel. Isidoor werd opgevoed door een erkende fokker. Hij heeft een sterk karakter maar een gouden hart. Daarnaast is hij ook heel sociaal en heeft hij geen enkel probleem met lopen.

Voor De Mol had Isidoor geen thuis, maar sinds een maand voor de opnames woonde hij bij iemand van de productie van De Mol. Die zou Isidoor ook adopteren na de reis, tenzij één van de kandidaten hem in huis zou willen halen.

Annelotte

Maar gelukkig werd er een enthousiaste kandidaat gevonden. “Isidoor werd uiteraard de hele reis verwend door iedereen, en was in geen tijd de populairste van de hele groep”, vertelt presentator Gilles De Coster. “We hadden zélf een baasje voorzien voor Isidoor eens de opnames voorbij waren, maar wilden aan de kandidaten ook de kans geven hem te adopteren. Annelotte wilde dat heel graag, en sinds de reis woont Isidoor dus bij haar. En zijn ze heel gelukkig samen (lacht).”

Bekijk hier nog eens het moment dat Isidoor als hondje zonder baasje bij de groep komt:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...