Alex verlaat K-popgroep DRIPPIN, groep gaat verder met 6 leden

Woollim Entertainment heeft in een statement laten weten dat Alex de groep DRIPPIN en het agentschap Woollim Entertainment verlaat. De groep zal verder gaan met zes leden.

De K-popgroep DRIPPIN bestaat vanaf nu nog maar uit zes leden in plaats van zeven. Na iets meer dan 2,5 jaar verlaat Alex, de maknae van DRIPPIN, namelijk de groep.

Alex

Alex is een bijzonder lid van DRIPPIN. Hij heeft voluit namelijk Alexander Vincent Schmidt en is geboren in het Duitse Mainz. Hij heeft een Duitse vader en Koreaanse moeder en verhuisde toen hij vier jaar oud was naar Korea. In oktober 2020 maakt hij zijn debuut als een van de zeven leden van de boyband DRIPPIN.

In januari liet Woollim Entertainment al weten dat Alex een pauze nam om gezondheidsredenen. En nu komt er een nieuw statement waarin duidelijk wordt dat Alex de groep en het agentschap definitief verlaat. “Alex van DRIPPIN heeft lang overlegd met het agentschap over zijn plannen voor de toekomst. Na veel deliberatie heeft Alex besloten om de groep te verlaten en zijn exclusieve contract met Woollim Entertainment te beëindigen.” Het agentschap benadrukt dat dit gebeurde in samenspraak met Alex en zijn ouders.

In hetzelfde statement laat Woollim Entertainment ook weten dat DRIPPIN zal verdergaan met de zes overige leden: Yunseong, Hyeop, Changuk, Dongyun, Minseo en Junho. Daarbij is Junho nu de maknae, aka het jongste lid van de groep.

Bekijk hier de videoclip voor The One, de laatste comeback van DRIPPIN met Alex:

Meer
Lees meer...