Alexander Skarsgård verschijnt onherkenbaar op de rode loper … en is meest sexy man ter wereld af!

Alexander Skarsgård verschijnt onherkenbaar op de rode loper … en is meest sexy man ter wereld af!

De Zweedse acteur Alexander Skarsgård lijkt van de ene op de andere dag bejaard te zijn geworden. Hij verscheen afgelopen week op de rode loper met zijn nieuwe look en het was absoluut geen verbetering. Integendeel. 

Hij werd lang gezien als één van de knapste mannen ter wereld, maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Alexander Skarsgård verscheen afgelopen week op de rode loper met een nieuwe look. En die is euhm … apart. De 41-jarige acteur ging voor een coupe die we het beste kunnen vergelijken met die van Octaaf uit Samson en Gert. Kaal aan de bovenkant, maar nog haar aan de zijkanten.

Tijdelijke look

Maar niet getreurd: de knappe Zweed is niet van de ene op de andere dag veertig jaar ouder geworden. Zijn nieuwe kapsel is slechts tijdelijk en wel voor zijn nieuwe film ‘The Hummingbird Project’. De Emmy-winnaar zal in die film de rol van Anton Zaleski voor zijn rekening nemen en die zal blijkbaar aan de kalende kant zijn.

Het is nog niet geweten wanneer de film in de zalen komt en belangrijker, hoelang de opnames zullen duren. Wij hopen alvast niet te lang, zodat Alexander zijn haar opnieuw kan laten groeien.

Oscar voor Skarsgård?

Fans zijn het er alvast over eens, Alexander moet een Oscar krijgen voor deze rol, want hij heeft er wel heel veel voor overgehad.

Gesponsorde artikelen