Alle personages uit ‘Hey Arnold’ keren terug in de films en Arnold zelf heeft een coole nieuwe casual look gekregen

Hey Arnold! is één van de coolste tekenfilmreeksen uit onze jeugd. Stel je onze excitement voor toen Nickolodeon aankondigde niet één, maar twéé nieuwe films te maken rond het kereltje. Elke film zal waarschijnlijk ongeveer een uurtje duren en zal gemaakt worden door de mensen van het originele team, die ook de tv-serie uit de jaren 90 maakte. En nu krijgen we ook een eerste glimp van hoe dat er precies zal gaan uitzien.

De laatste aflevering van Hey Arnold! dateert al uit 2004. In die laatste aflevering, getiteld The Journal, vond Arnold een kaart in het oude dagboek van zijn vader, een aanwijzing die hem naar zijn ouders zou kunnen leiden. In de film wordt de draad weer opgepikt. We zijn één jaar later wanneer Arnold en de bende naar San Lorenzo trekken om uit te zoeken wat er met zijn ouders gebeurd is.

Feit is: alle personages keren terug en ze zullen allemaal herkenbaar zijn, maar ze krijgen wel allemaal een kleine vestimentaire update. Op Comic-Con San Diego liet Craig Bartlett, het oorspronkelijke brein achter de serie, ons voor het eerst concreet zien hoe dat eruit zal zien.

Phoebe, het meest intelligente lid van de vriendengroep rond Arnold, zag er zo uit:

Ze is wezen shoppen en ziet er nu een stuk cooler uit.

Ook Arnold zelf kreeg een update. Dit is hoe we hem ons herinneren:

Uiteraard werd aan zijn kapsel niet geraakt, maar de rok is – godzijdank – op zijn minst wat korter nu. En er is een vestje bijgekomen.

Gerald heeft nieuwe schoenen gekregen én een hoodie.

Gerald toen:

Gerald nu:

Ook Helga heeft wat subtiele aanpassingen gekregen. Haar jurk is ombré en ze heeft coole nieuwe sneakers.

Helga toen:

Helga nu:

De films worden eind november 2017 verwacht en zullen enkel op televisie te zien zijn.

Meer
Lees meer...