‘American Murder: Laci Peterson’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de documentaire American Murder: Laci Peterson. Daarin zal – zoal de titel al doet vermoeden – dieper ingegaan worden op de zaak rond Laci Peterson. Zij verdween op kerstavond 2002 toen ze acht maanden zwanger was. Uiteindelijk werd haar lichaam teruggevonden in de San Francisco Bay. Haar echtgenoot Scott Peterson werd veroordeeld voor dubbele moord, maar hij blijft tot op heden zijn onschuld volhouden.

Netflix blijft inzetten op documentaires en daarbij gaat het nu een van de bekendste zaken aanpakken: de moord op Laci Peterson. In American Murder: Laci Peterson zal de zaak in drie afleveringen uit de doeken worden gedaan.

American Murder: Laci Peterson

Laci Peterson verdween op kerstavond 2002 uit haar woning in Modesto California. Op dat moment was ze acht maanden zwanger van haar eerste kindje. Maandenlang was er geen spoor te bekennen van Laci, tot eerst het lichaam van haar zoontje en een dag later dat van haar werd teruggevonden in de San Francisco Bay.

Al snel was er voor de politie maar één hoofdverdachte: Scott Peterson, de echtgenoot en vader van het ongeboren kind van Laci. In 2004 werd hij veroordeeld voor dubbele moord. Scott bleef zowel in de rechtbank als tot op de dag van vandaag zijn onschuld volhouden.

Ondertussen zit Scott Peterson al 20 jaar in de gevangenis en zal de zaak nog eens volledig uitgediept worden in de documentaire American Murder: Laci Peterson. In de drie afleveringen zullen we beelden uit nieuwsuitzendingen, ondervragingen en de rechtbank te zien krijgen. Maar ook nieuwe interviews met betrokken onderzoekers, advocaten en juryleden. De documentaire zal ook een interview bevatten met Amber Frey, de vrouw met wie Scott Peterson een affaire had tijdens zijn relatie met Laci. Ook Sharon Rocha, de moeder van Laci komt aan het woord. Zij geeft voor de eerste keer een diepteinterview over de dood van haar dochter en de kleinzoon die ze nooit kon leren kennen.

Bekijk hier de officiële trailer:

American Murder: Laci Peterson verschijnt op woensdag 14 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...