Andrea van ‘Temptation Island’ had seks met deze verleidster

Andrea van ‘Temptation Island’ had seks met deze verleidster

We volgen nu al een paar weken het reilen en zeilen op ‘Temptation Island’, maar blijkbaar ging het er wanneer de camera’s stopten met draaien nog heftiger aan toe. Want nu blijkt dat ook Andrea seks heeft gehad met een verleidster. Dat gaf hij zelf toe toen hij aan de leugendetector hing. 

Hoewel het op Temptation Island de bedoeling is dat de verleiders de relaties van koppels testen, komen er steeds meer verhalen over verleiders die onderling seks hebben. Na de opnames verbleef iedereen namelijk nog een tijdje samen op het eiland. En toen is er blijkbaar van alles gebeurd.

Very sensual

Andrea, de verleider met Italiaanse roots, werd op Temptation Island natuurlijk onsterfelijk door zijn uitspraak: “Eén woord: very sensual!” Maar verder heeft hij nog niet al te veel succes gehad met het verleiden.

Nu blijkt dat hij na de opnames toch heeft kunnen scoren. En wel met een verleidster. Want nadat we vorige week van alles te weten kwamen van verleider Joshua, was het deze keer de beurt aan Andrea om aan de leugendetector van Concentrate te hangen.

VIJF

Seks met een verleidster

Joshua is niet mals voor Andrea en stelt hem de vraag met welke verleidsters hij seks zou willen hebben. Zijn antwoord: “Zwanetta en Billy“. Maar wanneer Joshua hem dezelfde vraag nadien nog eens stelt, krijgt hij een ander antwoord.

“Ik zou nu Zwanetta nemen”, klinkt het. En waarom dan? “Omdat ik Billy al heb gehad.” Da’s duidelijk: als je alle verleiders van Temptation Island samen zet dan krijg je nog betere televisie dan met de koppels. Misschien een ideetje voor volgend jaar?

VIJF

Bekijk de volledige video hier:

Gesponsorde artikelen