Angèle gespot in nieuwe Chanel-reclame naast Pharrell Williams en Isabelle Adjani

De Belgische zangeres Angèle schittert in de nieuwste zonnebrillenreclame van Chanel. Ze is te zien naast onder andere Pharrell Williams en actrice Isabelle Adjani. Pas raakte nog bekend dat Angèle in de film Annette te zien zal zijn naast Adam Driver en Marion Cotillard.

Chanel

Angèle is één van de nieuwe gezichten bij Chanel. In december was ze tijdens de Métiers d’Art-show van het Franse modehuis nog te zien op de eerste rij naast Kristen Stewart en Lily-Rose Depp. Ook die wereldsterren poseerden al voor het modelabel. Nu mag de 24-jarige Brusselse voor de camera’s schitteren. Dat melden onder meer de Mediahuis-kranten.

Angèle zal samen met de muzikanten Pharrell Williams en Sébastien Tellier en de actrices Isabelle Adjani en Margaret Qualley te zien zijn in de reclame voor de zonnebrillencollectie voor 2020. Angèle zal pronken met één van de vijf nieuwe brilmonturen, namelijk het ovalen exemplaar waar een ketting met parels aanhangt.

Film Annette

Je mag gerust zeggen dat Angèle de jongste tijd haar carrière aan het uitbreiden is van de muziekindustrie naar nieuwe sectoren. Zo raakte vorige week nog bekend dat ze te zien zal zijn in de muzikale film Annette van de Franse regisseur Leos Carax.

Ook de acteurs Adam Driver en Marion Cotillard doen mee in Annette. Driver is trouwens genomineerd in de categorie beste acteur voor zijn rol in de Netflix-film Marriage Story. Driver speelt in deze musical een komiek, Cotillard is een wereldberoemde sopraan die met hem een relatie heeft. De opnames vonden eind 2019 plaats in onder meer de Brusselse KVS en het Concertgebouw van Brugge.

Meer
Lees meer...