Anna Delvey moet als eerste ‘Dancing with the Stars’ verlaten

Het Dancing With The Stars-sprookje van Anna Delvey zit er al na twee weken op. Na een Cha Cha Cha in de eerste week, waagde de veroordeelde oplichtster zich in de tweede aflevering aan de Quickstep. Maar dat werd de laatste dans voor Delvey en haar danspartner Ezra Sosa.

Deze week was het tijd voor de tweede aflevering van het 33ste seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars. Daarin stond er voor de eerste keer een eliminatie op de planning, waarbij oplichtster Anna Delvey en actrice Tori Spelling de wedstrijd moesten verlaten. Stephen Nedoroscik aka Pommel Horse Guy bracht het er beter vanaf met zijn op Super Man geïnspireerde Paso Doble en stootte met gemak door naar de derde aflevering.

Anna Delvey

Wij leerden Anna Delvey kennen in de Netflixreeks Inventing Anna, maar die reeks is dus gebaseerd op het leven van de echte Anna Sorokin/Anna Delvey. Zij loog en fraudeerde zich een weg naar de top, waarbij ze schulden maakte die opliepen tot zo’n 275.000 dollar (zo’n 248.000 euro).

Sinds oktober 2022 heeft Delvey huisarrest en heeft ze geen toegang tot sociale media. Ze draagt sindsdien een enkelband waarmee gecontroleerd wordt dat ze haar appartement in Manhattan niet verlaat. Delvey kon wel regelen dat ze voor Dancing with the Stars een tijdje in Los Angeles mocht verblijven. Maar de enkelband moest ze blijven dragen.

Die enkelband werd wel telkens aangepast aan de outfit van Delvey. Zo werd de enkelband tijdens haar eerste optreden versierd met paarse glitterende steentjes, die pasten bij haar paarse glitterjurkje. In de tweede aflevering kreeg de enkelband een wit jasje. Maar dat zal dus de laatste keer zijn dat we de enkelband op de dansvloer te zien krijgen, want Anna Delvey moest de wedstrijd verlaten.

“Niets”

In de tweede aflevering stond er een dubbele eliminatie op de planning, waardoor zowel Anna Delvey als actrice Tori Spelling de wedstrijd moesten verlaten. In haar exitinterview kreeg Anna Delvey de vraag wat ze iets van de wedstrijd geleerd hard. Haar antwoord was kort en duidelijk: “Niets”.

Haar danspartner Ezra Sosa vertelde later in een interview met Extra dat hij geen enkel ander antwoord van haar verwacht had. “Ik wist dat ze iets heel iconic en ‘very Anna Delvey‘ zou zeggen bij haar exit. Het is heel typerend. We zouden niets minder van haar verwachten.” Sosa liet ook weten dat hij het jammer vindt dat Delvey al snel de wedstrijd moest verlaten. “Ik hoopte dat ik haar kon laten groeien voor de camera, zodat Amerika kon zien wie ze echt is.”

Bekijk hier het “exitinterview”:

Bekijk hier het laatste optreden van Anna Delvey in Dancing with the Stars:

Meer
Lees meer...