Left Right
scrollTop top

Anna Kournikova en Enrique Iglesias verwelkomen tweeling … terwijl niemand wist dat ze zwanger was


Anna Kournikova en Enrique Iglesias verwelkomen tweeling … terwijl niemand wist dat ze zwanger was

Popzanger Enrique Iglesias zou vader geworden zijn. Van een tweeling nog wel. Het nieuws is een verrassing van formaat, want niemand wist dat Iglesias en zijn vriendin Anna Kournikova in verwachting waren.

Het is showbizzsite TMZ die met het nieuws naar buiten is gekomen. TMZ is een vrij betrouwbare bron als het op nieuws uit de showbizz aankomt en zij zijn naar eigen zeggen aan de weet gekomen dat popzanger Enrique Iglesias (42 jaar) en ex-tennisster Anna Kournikova de trotse ouders zijn geworden van een tweeling. Nog volgens TMZ zijn de kinderen Nicholas en Lucy genoemd.

Niemand wist van zwangerschap

Het nieuws is een grote verrassing, want niemand wist dat de 36-jarige Anna Kournikova zwanger was. Op de Instagrampagina’s van de beide sterren, is er geen enkele foto die wijst op de komst van een baby (of twee). Deze foto van Anna Kournikova is amper drie dagen geleden gepost. Er is geen buikje op te zien, dus misschien zit er onder die grote regenjas wel een tweeling verstopt, maar ook op de andere foto’s van Anna lijkt ze geen buikje te vertonen. Al heeft Kournikova wel vaak haar buik uit beeld gehouden en vooral veel foto’s van haar honden op haar Instagrampagina staan.

Op de sociale media van Enrique Iglesias hetzelfde verhaal: amper foto’s van hem met Anna Kournikova samen en geen enkel teken van een nakende baby.

Getrouwd?

Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn al een koppel sinds 2001. Ze leerden elkaar kennen op de set waar Enrique’s videoclip voor Escape werd opgenomen.

Hoewel ze al lang samen zijn én Kournikova gespot werd met een gigantische diamanten ring, ontkende Enrique Iglesias deze zomer nog in een interview dat de twee getrouwd zijn. “Ondanks ons langdurig samenzijn, hebben we nog geen plannen om te trouwen”, zei hij daarover.

Voor de rest is het koppel heel discreet over hun relatie geweest. Zo is het al een jaar geleden dat het koppel nog samen werd gespot in het openbaar.

Hoe dan ook, wij wensen het koppel bijzonder veel geluk met hun kinderen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489