Apple werkt aan iPhone 17 Slim die dunner dan ooit wordt

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu er steeds meer details naar buiten komen over de aankomende release van de iPhone 17 Slim. Volgens verschillende bronnen wordt dat nieuwe model het dunste toestel in de iPhone 17-reeks en zal het de minder populaire Plus-modellen vervangen.

De bekende Apple-expert Mark Gurman heeft in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg de komst van de iPhone 17 Slim bevestigd. Dit nieuws sluit aan bij eerdere geruchten die al in mei de ronde deden. De aankondiging van de dunste iPad Pro ooit door Apple versterkte deze geruchten alleen maar.

Aanvankelijk leek Apple nog te onderzoeken of de productie van een dergelijk dun model mogelijk was. Nu lijkt de komst van de iPhone 17 Slim echter zo goed als zeker.

Designrevolutie in de maak

Wat kunnen we verwachten?

  • Schermformaat: De iPhone 17 Slim zal qua formaat gelijk zijn aan de iPhone 16 Plus, met een display van 6,7 inch. Het nieuwe model fungeert als opvolger van de Plus-modellen, die altijd minder goed verkochten.
  • Innovatief Design: Hoewel exacte details nog ontbreken, wordt gesproken van een “designrevolutie”. Dit duidt op aanzienlijke veranderingen, noodzakelijk om alle hardware in een nog dunner toestel te verwerken.
  • Verbeterde Camera: Het toestel zal uitgerust zijn met een indrukwekkende 24 MP-selfiecamera.
  • Meer RAM: Het RAM-geheugen wordt verhoogd naar 8 GB, in vergelijking met de 6 GB van eerdere modellen. De Pro en Pro Max-modellen zouden zelfs 12 GB RAM krijgen.
  • Prijs: Hoewel er nog geen officieel prijskaartje is, zou het gaan op een van de duurdere iPhones ooit.
Meer
Lees meer...