Apple presenteert dunste iPad Pro ooit met revolutionaire M4-chip

Apple heeft tijdens het “Let Loose“-evenement van dinsdagavond de nieuwste iPad Pro onthuld. De tablet is niet alleen het dunste apparaat dat Apple ooit heeft gemaakt, maar beschikt ook over de krachtige M4-chip en tal van andere baanbrekende nieuwe features.

De nieuwe iPad Pro is verkrijgbaar in twee modellen: een 11-inch en een 13-inch versie. Met een dikte van respectievelijk 5,3 millimeter en 5,1 millimeter zijn ze beduidend dunner dan hun voorgangers, wat ze nog meer tot een waar mobiliteitswonder maakt.

OLED-schermen en M4-chip

Een van de grootste innovaties is de overstap naar OLED-schermen. Hierdoor ervaar je ongekende kleurenpracht en contrasten, met een helderheid die varieert van 1.000 tot 1.600 nits in HDR-modus. Zwart is écht zwart, en details komen nog nooit zo scherp en realistisch in beeld.

De iPad Pro wordt aangedreven door de gloednieuwe M4-chip, de krachtigste chip die Apple ooit heeft ontwikkeld. Deze chip verbetert de prestaties met maar liefst 50 procent ten opzichte van de M2-chip in de vorige iPad Pro. Dankzij de M4-chip is de tablet perfect uitgerust voor de nieuwste AI-toepassingen en de meest veeleisende taken.

Camera

Ook de camera’s kregen een upgrade. De achtercamera is nu een 12 MP-sensor en dankzij AI is deze iPad Pro beter dan ooit in het scannen van documenten. De frontcamera heeft eveneens een 12 MP-sensor en een ultragroothoeklens, waardoor je tijdens videogesprekken meer van je omgeving kunt delen.

De nieuwe iPad Pro is vanaf 15 mei verkrijgbaar met prijzen vanaf 1.219 euro voor het 11-inch model en 1.429 euro voor de 13-inch versie. Je kan ze nu ook al pre-orderen zodat jij als een van de eerste het nieuwe toestel geleverd krijgt.

Meer
Lees meer...