Ariana Grande hield minireünie met ‘Victorious’-cast tijdens optreden

Could we be more excited? Want Ariana Grande hield een kleine reünie met een aantal castleden van de Nickelodeon-serie Victorious. Alsof dat nog niet spannend genoeg was, hield ze die reünie tijdens een van haar concerten. Dat klopt, óp het podium.

Zo bracht Ariana Grande samen met een van haar beste vriendinnen Liz Gillies (Jade West) het nummer Give It Up uit de Victorious-serie. En wauw, wat klonk dat nostalgisch. Net zoals Ariana Grande heeft Liz Gillies ook een klok van een stem.

Daarnaast kwam ook Matt Bennett (Robbie Shapiro) even de show stelen op het podium. Beide vrienden én castleden van Grande dansten ook mee op het podium tijdens het nummer Thank u, next.

Victorious

https://www.instagram.com/p/B4VjzjdAE2H/

Grande heeft ook nog contact met andere leden van de cast van Victorious. Zo dook Leon Thomas (André Harris) laatst op tijdens Grande’s Halloweenfeestje. Hij werkte trouwens ook mee aan Ariana’s debuutalbum ‘Yours Truly’. Daarvoor schreef hij samen met de zangeres een aantal nummers.

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat de laatste aflevering van de iconische serie werd uitgezonden. Maar één ding is zeker. Grande heeft haar succesvolle carrière onder andere aan die tienerserie te danken. Maar het imago van de schattige en onschuldige Cat Valentine heeft ze gelukkig wel van zich af kunnen schudden.

Meer
Lees meer...