Auditietapes van de kinderen van ‘Stranger Things’ tonen hoe getalenteerd ze echt zijn

De kindacteurs van ‘Stranger Things’ lijken geboren talenten. Maar Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp hebben natuurlijk ook auditie moeten doen voor de rol die hun leven zou veranderen. En die auditietapes zijn nu bekend gemaakt.  

Het tweede seizoen van Netflix-topreeks Stranger Things wordt momenteel wereldwijd gebingewatched. Samen met het nieuwe seizoen heeft Netflix ook een aparte reeks gelanceerd genaamd Beyond Stranger Things. In deze reeks krijg je samen met de cast en de makers een kijkje achter de schermen van de reeks. En in een van de afleveringen van Beyond Stranger Things kwamen de auditietapes van kindacteurs Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) en Noah Schnapp (Will) aan de oppervlakte en die zijn schattig, maar vooral enorm straf.

Geboren talenten

Toen de kindacteurs van Stranger Things auditie deden voor hun rol waren ze piepjong. Hun leeftijden lagen tussen de 10 en 13 jaar oud. Ze speelden allemaal individueel een scène uit het eerste seizoen van de reeks. Meteen valt op hoe ze stuk voor stuk een perfecte prestatie neerzetten. Zelfs Finn Wolfhard die aan het begin van zijn auditietape aangeeft ziek te zijn.

Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard zaten in de studio van Beyond Stranger Things en keken mee naar de beelden van hun auditie. En dat bleek toch wel een beetje gênant. “Kijk hoe depressief ik eruit zie” merkt Millie op. Waarop Finn dan weer grapt: “je ziet eruit als Susan Sarandon.” Presentator Jim Rash sluit uiteindelijk af met “ik wou dat ik zo’n sterke auditietapes had.” En wij kunnen hem alleen maar gelijk geven.

Bekijk de geweldige audities hier:

Meer
Lees meer...