Awkward! Dit nieuwe datingprogramma stuurt per ongeluk twee exen samen op date

Awkward! Dit nieuwe datingprogramma stuurt per ongeluk twee exen samen op date

Van gênante situaties gesproken. Het gloednieuwe Britse datingprogramma First Dates sloeg bij de eerste uitzending de bal al meteen behoorlijk mis. De bedoeling van het programma is dat twee onbekenden, aan de hand van hun persoonlijkheid, op een blind date gestuurd worden. Maar de cupido’s van Channel 4 stuurden per ongeluk twee exen op date met elkaar. Niet dat het slechte tv opleverde … 

Toen de twee exen Emma en Peter elkaar terugzagen, zei Emma: “Had ik gezien dat jij het was, ik had meteen rechtsomkeer gemaakt.”. De sfeer was gezet! Peter, daarentegen, had een minder negatieve houding tegenover de tenenkrommende situatie. Hij was vastbesloten dat de twee hun relatie nog een kans zouden moeten geven.

Kort daarop werd duidelijk waarom dat geen optie was voor de verstomde Emma. Gentleman Peter zou in het verleden Emma gedumpt hebben via een smsje. Emma vertelde het relaas prompt aan een vrouwelijke ober wiens gezicht zichtbaar afkeer vertoonde voor Peter. Uiteindelijk besloot Emma om Peter niet terug te nemen.

Gesponsorde artikelen