Balthazar lost nieuwe single van opkomende plaat ‘Fever’: ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’

Balthazar lost nieuwe single van opkomende plaat ‘Fever’: ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’

Balthazar heeft pas een nieuw nummer ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’ gepubliceerd dat op hun nieuwe plaat ‘Fever’ zal staan. We horen de typische, gemoedelijke Balthazar-sound op een funky beat.

‘Fever’, de nieuwe van Balthazar, komt uit op 25 januari. Eerder kwamen de singles Fever en Entertainment al uit en daar komt nu I’m Never Gonna Let You Down Again bij. De frontmannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez hebben pas nieuwe platen uit met hun respectievelijke projecten J. Bernardt en Warhaus.

(Ed Sheeran moet zich wel degelijk voor rechter verantwoorden wegens plagiëren van Marvin Gaye.)

Bij I’m Not Gonna Let You Down Again horen we Deprez aan de vocalen, ondersteund door een poppy funkbeat met een R&B-vibe. Het nummer klinkt een stuk losser en minder geproducet dan die op de soloplaten ‘Running Days’ en ‘Warhaus’. Het is verder duidelijk dat de mannen van Balthazar hun horizons verbreden met elementen uit uiteenlopende genres van het muzikale spectrum. Wij zijn alvast erg benieuwd naar ‘Fever’.

(Dit is de line-up van Coachella 2019.)

“Bee Gee-touch”

Jinte Deprez legt het zo uit in een persbericht: “I’m Never Gonna Let You Down Again is een breakup song met een twist, een groovy ziel, een lofdicht met een synthesizer, een refrein met een Bee Gee-touch. Het is iets van je af schudden, waar het ook aan vast hangt.”

(Beyoncé en Jay-Z hebben Louvre aan een recordaantal bezoekers geholpen.)

I’m Never Gonna Let You Down Again, de nieuwe single van Balthazar:

Dit zijn de 45 beste albums van 2018: uit het overaanbod geselecteerd.

Gesponsorde artikelen