BamBam (GOT7) komt naar Europa met wereldtournee

BamBam van de K-popgroep GOT7 heeft de Zuid-Amerikaanse en Europese stops van zijn solotournee ‘AREA 52’ aangekondigd. Het nieuws komt enkele dagen nadat Bambam noodgedwongen de Noord-Amerikaanse data van zijn tour moest cancellen door een enkelblessure.

BamBam van GOT7 komt met zijn eerste solo wereldtournee naar Europa. Nadat hij eerder al de Noord-Amerikaanse stops voor zijn AREA 52-wereldtournee aankondigde (en later helaas moest aflassen), heeft hij de Zuid-Amerikaanse en Europese stops bekendgemaakt.

‘AREA 52’-wereldtournee

Vorige week kwam ABYSS COMPANY, het agentschap van BamBam met slecht nieuws. Door een enkelblessure was BamBam genoodzaakt om de Amerikaanse tak van zijn ‘AREA 52’-wereldtournee te schrappen. Normaal zou de Amerikaanse tour doorgaan van 10 tot en met 24 februari 2024.

Maar er is ook goed nieuws. Want BamBam heeft nu de stops in Zuid-Amerika en Europa bekendgemaakt. Het gaat daarbij om vijf stops in Zuid-Amerika en drie in Europa. In Zuid-Amerika zal BamBam te zien zijn in San Juan in Puerto Rico op woensdag 28 februari, gevolgd door Santiago in Chili op zaterdag 2 maart, São Paulo in Brazilië op dinsdag 5 maart, Mexico City op vrijdag 8 maart en Monterrey in Mexico op zondag 10 maart.

In Europa kan je BamBam aan het werk zien in Parijs in Frankrijk op vrijdag 22 maart. Op zondag 24 maart staat de zanger in Londen in het Verenigd Koninkrijk en op dinsdag 26 maart is het de beurt aan Frankfurt in Duitsland.

GOT7’s BamBam is gearing up for the next leg of his “AREA 52” world tour!

On January 29, BamBam announced dates and cities for the Latin America and Europe stops of his first-ever solo world tour “AREA 52.”

BamBam, who recently wrapped up the Asian leg of his first-ever solo world tour, will be holding concerts in five cities across Latin America and three cities in Europe.

After kicking things off in San Juan on Febuary 28, BamBam will perform in Santiago on March 2, Sao Paulo on March 5, CDMX on March 8, Monterrey on March 10, Paris on March 22, London on March 24, and Frankfurt on March 28.

Meer
Lees meer...