GOT7 keert volgende maand terug met eerste comeback sinds einde contract

Het lijkt erop dat de K-popgroep GOT7 volgende maand terugkomt. In januari 2021 eindigde het contract van de zeven leden van GOT7 bij JYP Entertainment. Sindsdien gingen ze elk hun eigen weg. Maar nu zouden ze werken aan een comeback als groep.

Toen in januari 2021 bekend werd dat de leden van GOT7 JYP Entertainment verlieten, klonk hun afscheid niet definitief. De zeven leden lieten toen al uitschijnen dat hun afscheid van JYP Entertainment geen afscheid was van GOT7. En het lijkt erop dat we daar volgende maand het bewijs van zullen krijgen..

Solowerk

Sinds hun vertrek bij JYP Entertainment hebben de zeven leden van GOT7 al verschillende andere dingen gedaan bij hun nieuwe agentschappen. Zo stond Jackson Wang vorige week op Coachella. Hij heeft al enkele jaren zijn eigen agentschap TEAM WANG, maar tekende ook een contract bij Sublime Artist Entertainment. Ook Youngjae zit bij datzelfde agentschap.

Jinyoung was onlangs te zien in de nieuwe Netflixfilm Yaksha: Ruthless Operations. Hij tekende een contract bij BH Entertainment. GOT7-leader JAY B sloot zich aan bij H1GHR MUSIC. BamBam tekende bij Abyss Company, Yugyeom bij AOMG en Mark Tuan zit nu bij het Amerikaanse agentschap Creative Artists Agency. Daar werken ze nu allemaal aan hun eigen solocarrière in muziek of acteren, maar volgende maand zou GOT7 dus terugkeren als groep.

GOT7 comeback

Over de comeback van GOT7 is voorlopig nog niet veel geweten. Het nieuws werd gedeeld door het Zuid-Koreaanse nieuwsmedium JoyNews24. Zij lieten weten dat de groep in mei terugkeert en dat ze op dit moment de laatste hand leggen aan de voorbereidingen.

Nadat JoyNews24 het nieuws verspreidde, stuurde BamBam ook al een cryptische tweet de wereld in. Hij schreef simpelweg een ‘7’ en dat was volgens heel wat fans de bevestiging dat het nieuws waar is en de zeven leden dus werken aan een comeback.

Beluister hier nog eens de laatste officiële release van GOT7, Last Piece:

Een maand na hun afscheid van JYP Entertainment bracht de groep al het nummer Encore uit, via een nieuw YouTubekanaal:

Meer
Lees meer...