‘Yaksha: Ruthless Operations’ met Park Hae-soo (‘Squid Game’) en Park Jin-young (GOT7) staat nu op Netflix

Vanaf vandaag, vrijdag 8 april 2022, kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse spionagefilm Yaksha: Ruthless Operation. Daarin zien we opnieuw Park Hae-soo, die Sang-woo speelde in Squid Game, maar ook Park Jin-young die je kan kennen van de K-popgroep GOT7.

Sinds Squid GameMy NameHellbound en All of Us Are Dead mag het duidelijk zijn dat Zuid-Koreaanse reeksen het goed doen op Netflix. De streamingdienst investeerde 750 miljoen dollar in de productie van Zuid-Koreaanse series en films en plukt daar duidelijk de vruchten van. Nu is het tijd voor een film, Yaksha: Ruthless Operations, waarin je enkele bekende gezichten zal kunnen herkennen.

Yaksha: Ruthless Operations

Yaksha: Ruthless Operations gaat over Kang-in (Sol Kyung-gu), de leider van een Black Ops-team die over lijken gaat om z’n doel te bereiken. Maar hij komt in de problemen wanneer hij oog in oog komt te staan met Ji-hoon (Park Hae-soo), een officier van het parket van Seoul Central District. Park Hae-soo ken je uiteraard als Cho Sang-woo uit Squid Game. Binnenkort zal hij ook te zien zijn als Berlin in de Zuid-Koreaanse versie van La Casa de Papel.

Naast Park Hae-soo kan je ook Park Jin-young al kennen. Hij werd namelijk bekend als lid van de K-popgroep GOT7. Vorig jaar besloten de meeste leden van die groep om hun agentschap JYP Entertainment te verlaten nadat hun contract afliep. Jin-young vertelde toen al dat hij zich meer zou focussen op zijn acteercarrière. Daarnaast zal hij ook actief blijven als lid van GOT7, want de zeven leden lieten weten dat ze nog zullen samenwerken voor nieuwe muziek als groep. 

Bekijk hier de trailer voor Yaksha: Ruthless Operations:

Benieuwd naar meer Zuid-Koreaanse content? Kijk dan hier naar onze 15 favoriete Zuid-Koreaanse series op Netflix of onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...