‘All of Us Are Dead’ heeft beste week op Netflix sinds ‘Squid Game’

All of Us Are Dead is nu al twee weken lang de meest bekeken serie op Netflix wereldwijd. De Zuid-Koreaanse zombiereeks lijkt zo goed op weg te zijn om de nieuwste hype te worden. Zo blijkt nu ook uit de eerste cijfers die Netflix over de reeks vrij heeft gegeven.

De nieuwste Zuid-Koreaanse reeks All of Us Are Dead verscheen op vrijdag 28 januari op Netflix en is sindsdien te vinden op de eerste plaats in de Belgische top 10 met de meest bekeken series op de streamingdienst. Ook in het buitenland blijft de reeks scoren, waardoor het nu al twee weken wereldwijd op de eerste plaats staat.

All of Us Are Dead

In All of Us Are Dead volgen we een groep studenten wanneer een zombievirus uitbreekt op hun school. Het virus verspreidt zich razendsnel waardoor de situatie van de studenten er steeds uitzichtlozer uitziet. De reeks wordt vooral gelauwerd omdat het geen klassiek zombieverhaal is, maar ook gaat over de relaties van de studenten onderling en met hun vrienden en familie die besmet raken.

Nog voor de reeks verscheen, werd hij al meermaals vergeleken met Squid Game. Daardoor waren de verwachtingen uiteraard torenhoog. En die lijkt All of Us Are Dead nu ook in te lossen.

236,2 miljoen uren

Sinds kort meet Netflix het succes van een reeks in het totale aantal uren dat hij bekeken werd. Tussen 31 januari en 6 februari werd All of Us Are Dead 236,2 miljoen uren bekeken. Daarmee behaalt het de op één na beste week ooit op Netflix en moet het enkel Squid Game voorlaten.

Squid Game werd in z’n tweede week namelijk 448,7 miljoen uren bekeken en blijft zo recordhouder. Daarnaast blijft Squid Game ook de meest bekeken serie in de eerste 28 dagen. In die tijd werd de reeks maar liefst 1,65 miljard uren bekeken. Op dit moment staat het totaal van All of Us Are Dead op 361 miljoen uren, maar de reeks staat nog geen twee weken online.

All of Us Are Dead staat na iets meer dan een week wel al op de vijfde plaats van de meest bekeken niet-Engelstalige series ooit. Daarbij moet het enkel Squid Game en de laatste drie seizoenen van La Casa de Papel voorlaten.

Bekijk hier de trailer van All of Us Are Dead:

Netflix pakt dit jaar uit met 17 Zuid-Koreaanse reeksen, een overzicht vind je hierOnze 50 favoriete reeksen op de streamingdienst kan je hier vinden.

Meer
Lees meer...