Koreaanse ‘La Casa de Papel’ wordt ‘Money Heist: Korea – Joint Economic Area’ en krijgt eerste teaser

Vorige maand kwam het allerlaatste seizoen van de originele La Casa de Papel uit, maar nog voor die release maakte Netflix al bekend dat er ook een Koreaanse versie van de reeks zou komen. Dat is bekend gemaakt door acteur Park Hae-soo, die vooral bekend is door zijn rol als Sang-woo in Squid Game, die Berlin zal spelen. Nu heeft de streamingdienst ook bekend gemaakt hoe de serie officieel zal heten en deelde het een eerste kijk op de nieuwe versie.

Terwijl sommigen nog aan het bekomen zijn van het afscheid van La Casa De Papel, kijken anderen al uit naar de volgende versie van het verhaal. Netflix is namelijk bezig aan een Koreaanse remake van de serie en deelde nu ook al een aantal nieuwtjes. Zo zal de reeks niet langer gewoon La Casa De Papel of Money Heist heten, maar wel Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Op die manier blijft het verschil tussen de Spaanse en Koreaanse reeks duidelijk.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Die nieuwe titel is gisteren door Netflix bekend gemaakt samen met een korte eerste teaser. In die eerste beelden is The Professor, gespeeld door Yoo Ji-tae, te zien in zijn ‘operatiekamer’ en lijken er allemaal verschillende maskers aan de muur te hangen. Eerder vertelde de productie al dat het verhaal van de Koreaanse versie er lichtjes anders zal uitzien dan het origineel en dat ook de Dahli-maskers zouden vervallen. Toch lijkt The Professor in de video naar dat Dahli-masker te grijpen. Maar natuurlijk kan de reeks daar nog alle kanten mee op.

In de video kan je ook zien hoe het nieuwe logo van de reeks eruit ziet (hoewel het ongeveer hetzelfde is als dat van de Spaanse versie) en wordt de cast nog eens voorgesteld. Naast Park Hae-soo (Squid Game) en Yoo Ji-tae (Oldboy) doen nog heel wat andere bekende Koreaanse acteurs mee aan de remake. Jeon Jong-seo (Burning) speelt Tokyo, Park Myung-hoon (Parasite) speelt Arturo, Lee Won-jong (Dear My FriendsPossessed) speelt Moscow en Kim Ji-hun (Stars Falling from the Sky) kruipt in de rol van Denver.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area (of 종이의집공동경제구역 in het Koreaans) zal ergens in de loop van 2022 in première gaan op Netflix.

Bekijk de eerst teaser van Money Heist: Korea hier:

Geen geduld? Bekijk hier alvast onze 50 favoriete series op Netflix

Meer
Lees meer...