Einde ‘La Casa de Papel’ staat nu op Netflix!

Het laatste deel van La Casa de Papel staat op Netflix. Daarmee komt er een einde aan een van de grootste niet-Engelstalige succesreeksen van de streamingdienst. De eerste vijf afleveringen van het laatste seizoen verschenen al in september, maar nu is het het met de laatste vijf afleveringen tijd voor het echte einde.

Na vijf seizoenen, twee grootschalige overvallen, tientallen doden en verschillende last-minute reddingsacties van El Profesor, komt er een einde aan La Casa de Papel. Sinds vandaag, 3 december 2021, staat het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen van de Spaanse reeks op Netflix.

La Casa de Papel

Het einde van de vijfde aflevering van het vijfde seizoen zorgde voor een shock bij de kijkers. Met Tokyo (Úrsula Corberó) overleed namelijk een van de belangrijkste personages uit de reeks. Ondertussen wordt El Profesor (Álvaro Morte) in het nauw gedreven door inspecteur Sierra (Najwa Nimri) en ziet het er dus niet al te best uit voor de overblijvende overvallers.

Maar de groep zat al vaker in moeilijke papieren en toen wisten ze het tij altijd op het laatste nippertje te doen keren. Of hen dat ook deze keer zal lukken, valt natuurlijk nog af te wachten.

Bekijk hier nog eens de trailer voor de laatste vijf afleveringen van La Casa de Papel:

https://youtu.be/Fnq5Q-WUlng

Niet het echte einde

Het einde van La Casa de Papel betekent niet het einde van de franchise. Zo kregen we eerder deze week namelijk de bevestiging dat er een spin-off komt van La Casa de Papel rond het populaire personage Berlin (Pedro Alonso). Die reeks zal in 2023 verschijnen op Netflix. Meer over de spin-off rond Berlin, vind je hier.

Naast de spin-off van Berlin komt er volgend jaar ook al een Koreaanse versie van La Casa de Papel. Dat nieuws werd tijdens het event ‘La Casa de Papel: El Legado’ aangekondigd door Park Hae-soo, die je kan kennen als Sang-woo uit Squid Game. Hij zal in de Koreaanse versie de rol van Berlin spelen. Meer over de Koreaanse versie van La Casa de Papel, vind je hier.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...