Left Right
scrollTop top

Bart De Pauw in stilte aan nieuwe show bezig


Bart De Pauw in stilte aan nieuwe show bezig

Vlaanderen stond op stelten: de joviale acteur, presentator en producer Bart De Pauw moest zijn biezen pakken bij VRT na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Eens de top van de Vlaamse televisie om vervolgens in een dal te geraken. Maar er komt beterschap aan, afgelopen maanden werkte Bart De Pauw in stilte aan een nieuw project. 

#MeToo was nog maar juist gelanceerd of Vlaanderen had zijn eigen schandaal al vast. Bart De Pauw, gevierd acteur, presentator en producer, werd buitengegooid bij de VRT wegens grensoverschrijdend gedrag. Ook bij zijn eigen productiehuis KoekenTroef! moest hij inboeten. De Pauw was zaakvoerder af, al bleef hij wel de grootste aandeelhouder van het bedrijf.

Is Bart De Pauw nog baas bij Koeken Troef?

Dat productiehuis bezit hij samen met zijn vrouw Inès de Vos. Aanvankelijk steunde zij haar man nog, maar dat huwelijk liep toch nog op de klippen. Ook voor de kinderen van De Pauw gaat het niet voor de wind, zij worden vaak tot het pesten toe aangesproken op school. Daarnaast werd een rol in de serie De Collega’s 2.0 van goede vriend Jan Verheyen on hold gezet én presenteert hij niet langer de succesvolle quiz Twee Tot De Zesde Macht op één. De problemen van De Pauw stapelden zich op en de acteur/presentator nam zijn koffers en vluchtte naar de Filipijnen.

Wat is het nieuwe project van Bart De Pauw?

Maar hij is dus terug in het land en er zit beterschap aan te komen. Bart De Pauw werkt namelijk aan een nieuw programma met zijn productiehuis. Het zou over een sketchprogramma gaan dat hij in opdracht van VIER maakt. Zelf doet hij er niet in mee, hij produceert de show enkel. “Dat wordt nu getest. Bij groen licht zal het op VIER te zien zijn”, bevestigt SBS- woordvoerder Kristof Demasure.

RV

Het dossier De Pauw is nog altijd niet afgerond. Hieronder kan je de video bekijken die Bart De Pauw zelf lanceerde op de dag van zijn ontslag.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737