‘B&B Zoekt Lief’: Bart probeert aandacht te verdelen tussen zijn drie vrouwen

In B&B Zoekt Lief gaat de zoektocht naar de liefde volgende week gewoon verder. Voor Bart loopt dat echter niet van een leien dakje. Hij heeft ondertussen drie vrouwen op bezoek en moet zijn aandacht dus zoveel mogelijk verdelen.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Bart

In Tenerife heeft Bart al enige tijd te maken met onderlinge concurrentie tussen zijn dates. Zo zagen we vorige week hoe een simpele koksmuts voor heel wat discussies zorgde tussen Nathalie, of ‘Natje’, en Wendy. Ondertussen is er met Cynthia nog een derde vrouw bijgekomen en dus zijn de spanningen in het gezelschap nog groter geworden.

Dat laatste is ook Bart niet ontgaan. Hij merkt dat Wendy zich al enige tijd wat afzondert en besluit haar te vragen wat er is. Na enige aarzeling gaat ze ook in op die vraag. “Ik vind van mezelf niet dat ik anders ben. Het is gewoon even wennen en aftasten met de anderen. Ik was hier al lang met Natje alleen, dus nu is het wel even wennen”, klinkt het.

Bart kan begrip opbrengen voor deze situatie, maar besluit toch om met nieuwkomer Cynthia op sportieve verrassingsdate te gaan. En daar wordt het wel zeer heet.

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...