Deze zes uitbaters gaan op zoek naar de ware in nieuw seizoen ‘B&B Zoekt Lief’

De zomer komt eraan, maar dat wil niet meteen zeggen dat het tv-seizoen volledig is afgelopen. Binnenkort, vanaf 24 juni, komt VTM namelijk met een nieuw seizoen van B&B Zoekt Lief. Daarin gaan zes uitbaters op zoek naar de liefde. Ook deze keer gaat het om uitbaters van B&B’s over heel Europa en zelfs verder.

Net zoals vorig jaar zal B&B Zoekt Lief ook dit jaar dagelijks te volgen zijn tijdens de zomer. Het is zo al het derde jaar op rij dat VTM ervoor kiest om de reeks dagelijks tijdens de zomermaanden uit te zenden. In het nieuwe seizoen zijn er alvast zes nieuwe gezichten die via het programma de ware zullen proberen vinden: Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Nieuwe deelnemers

Jelmont (62)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 3 op woensdag 26 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Jelmond

De eerste uitbater is de Nederlandse Jelmont. Hij baat Kairos Casa Grande uit in het zonnige Portugal. Jelmont was jarenlang fysio- en psychotherapeut. Enkele jaren geleden besloot hij het roer radicaal om te gooien en vond hij zijn weg naar Portugal.

Ondanks zijn Nederlandse roots, heeft Jelmont een boon voor Vlaamse vrouwen. “Die taal alleen al, ik vind dat zo mooi. Ook zijn Vlaamse vrouwen veel charmanter en verfijnder dan andere dames”, vertelt hij.

Erika (59)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 1 op maandag 24 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Erika

De tweede in het rijtje is de 59-jarige Erika. Zij woont al sinds haar 19de in Italië en baat daar nu B&B Amoliv uit tussen de olijfbomen. Het verwennen van haar gasten in de B&B combineert ze dan ook met haar passionele beroep als ‘olijfboer’.

Erika is op zoek naar een intelligente partner met een rijkgevulde, culturele bagage. “Ik hoop mijn soulmate te vinden waar ik de rest van mijn leven mee kan doorbrengen”, klinkt het.

Katy (52)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 1 op maandag 24 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Katy

De deelnemer met de B&B die het minst ver ligt, is Katy. Zij baat B&B d’Ouwe Schuure uit in Nederland, waar ze gastenkamers combineert met een gezellig restaurant. Katy is een sociale gastvrouw met het hart op de tong. “Mijn B&B is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een thuis weg van huis”, zegt Katy. 

Bart (54)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 1 op maandag 24 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Bart

Voor Bart trekken we naar Tenerife. Daar is Bart maître d’hôtel in Westhaven Bay, het grootste vakantieresort van het eiland. Hij is elke dag druk in de weer met het aansturen van zijn personeel en het culinair verwennen van zijn gasten in het restaurant. In zijn vrije tijd houdt Bart van sporten en lekker eten.

Anthony (28)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 1 op maandag 24 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Anthony

Een beetje verder vinden we Anthony terug. Ook hij heeft zijn hart verloren aan Tenerife, waar hij ondertussen verschillende AirBnB’s en appartementen verhuurt. Daarbij staat hij niet enkel in voor het overhandigen van de sleutels en het verwelkomen van de klanten, maar ook voor het onderhoud van de gastenverblijven. Daarnaast werkt hij soms ook nog in strandbar Qomo.

Patricia (40)

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 1 op maandag 24 juni 2024 bij VTM. Op de foto: Patricia

De meest exotische reis die in dit seizoen gemaakt zal worden, is die naar Curaçao. Daar woont de 40-jarige Patricia. Achttien jaar geleden volgde ze een bevriende topchef naar het tropische eiland om er in zijn restaurant te werken. Er moest niet veel gebeuren of ze had haar hart al verloren aan het eiland. Sinds 2018 is ze trotse eigenaar van B&B Salt Lake View Design Villa’s.

Eén ding mist ze nog: een man in haar leven. “Ik ben een hele zelfstandige vrouw, maar hier is de cultuur wel een beetje dat de man eigenlijk de baas moet zijn”, vertelt Patricia. Of ze haar man zal vinden, valt af te wachten.

B&B Zoekt Lief is vanaf 24 juni van maandag tot donderdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...