VTM komt deze maand nog met nieuwe seizoen ‘B&B Zoekt Lief’

Na een succesvol eerste seizoen in 2022 komt VTM binnenkort met nieuwe afleveringen van B&B Zoekt Lief. Daarin gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Qua concept heeft het dus veel weg van Boer Zkt Vrouw, al zijn de locaties in dit programma soms iets idyllischer.

Binnenkort zullen er weer nieuwe vrijgezellen hun kans wagen in B&B Zoekt Lief. In Nederland is het programma al langer een succes onder de naam B&B Vol Liefde, maar ook het vorige seizoen in België deed het niet slecht. Dat seizoen was tijdens de zomer te zien en volgde zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde. Uiteindelijk bleven twee koppels bij elkaar.

Ook het tweede seizoen zal tijdens de zomer worden uitgezonden. Vanaf 26 juni is de reeks van maandag tot donderdag te zien om 20.35 uur op VTM.

Van Portugal tot Brazilië

In het nieuwe seizoen van B&B Zoekt Lief stappen zes singles deze zomer in de liefdessoap van hun leven. B&B-eigenaars Sandra (40, Turkije), Nele (57, Brazilië), Mabel (59, Frankrijk), Alicia (26, Portugal), Frank (63, Frankrijk) en Wim (42, Spanje) wonen op de meest idyllische plekken over de hele wereld en doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. 

Toch is er nog één ding dat ontbreekt: een partner. Die perfecte partner hoopt An Lemmens voor hen te vinden. Dit seizoen reist ze als matchmaker van dienst dus niet alleen naar Frankrijk, maar ook naar andere verre bestemmingen. “Alweer bewijst dit seizoen dat liefde echt geen grenzen kent en dat de meest magische connecties kunnen ontstaan op de meest onverwachte plaatsen”, vertelt Lemmens.

Bekijk de eerste teaser hier:

B&B Zoekt Lief is vanaf 26 juni van maandag tot donderdag om 20.35 uur te zien bij VTM.

Meer
Lees meer...