‘Het Jachtseizoen’ op VTM krijgt een tweede seizoen en twee nieuwe jagers

Na een succesvol eerste seizoen van Het Jachtseizoen heeft VTM zonet bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal komen. Daarin krijgen we wel twee nieuwe jagers. Enkel Laura Tesoro zal opnieuw te zien zijn. Zij wordt deze keer bijgestaan door Nora Gharib en Julie Van den Steen. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Binnenkort zullen er opnieuw verschillende bekende duo’s op de vlucht slaan. Vorig jaar zagen we onder andere Sam Gooris & Sergio, Sven De Ridder & Gunther Levi, Cathérine Moerkerke & Hannelore Simoens, Guga Baúl & Chris Van Espen en Jens Dendoncker & Jeroen Verdick. Wie er dit jaar zal vluchten, is nog niet bekend.

Het Jachtseizoen

In Het Jachtseizoen moeten bekende duo’s vier uur lang uit de klauwen zien te blijven van het trio jagers. Elke week openen zij de jacht op een andere bekend duo, dat ontsnapt uit een cel ergens in Vlaanderen. De jagers krijgen elke 10 minuten de locatie doorgestuurd van de vluchters.

Die vluchters mogen op voorhand twee liften regelen, maar zijn voor de rest volledig op zichzelf aangewezen. Ze krijgen geen geld en geen gsm of andere hulpmiddelen. Tijdens hun vlucht mogen ze maar 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen ze enkel schuilen in openbare gebouwen. Ook mogen ze hun feloranje (en superopvallende) overall niet uitrekken.

Twee nieuwe jagers

De jagers van dienst zijn deze keer Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen. Jamie-Lee Six en Maarten Cop zijn niet meer van de partij. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor!”, klinkt het bij Tesoro.

Voor Nora Gharib en Julie Van den Steen is het spel nieuw. “Ik hou van avontuur en vind het ongelooflijk spannend”, vertelt Gharib. Ook Van den Steen kijkt uit naar het avontuur. “Girlpower? We zullen hen eens laten zien wat dat is!”

Het Jachtseizoen seizoen 2 verschijnt later dit jaar op VTM.

Meer
Lees meer...