‘Boer zkt Vrouw’ krijgt nieuw seizoen: Maak kennis met Jef, Raphaël, Cathy, Kevin en Stef

Goed nieuws voor de fans van Boer zkt Vrouw, want het programma krijgt een nieuw seizoen. Wanneer dat seizoen officieel zal beginnen, is nog niet bekend. Maar vandaag liet VTM al weten dat de vijf deelnemende boeren gekozen zijn. Morgen, op 24 juni, is er een oproepaflevering waarin de kijkers alvast kennis kunnen maken met de nieuwe deelnemers.

Net zoals vorig jaar zullen ook dit jaar de deelnemende boeren aan Boer zkt Vrouw nog niet duidelijk in beeld komen. Dat nieuwe gegeven zorgde vorig jaar voor een gigantisch succes. Wie meer wil weten over de deelnemende boeren (en boerin), die kan morgen, op 24 juni, naar de oproepaflevering kijken. Maar toch geven wij hier alvast een voorproefje.

Maak hier kennis met de 5 boeren:

Jef (33)

Boer Jef is gebeten door de “koeienmicrobe” en brengt zijn tijd dus door tussen de koeien. Hij is al vier jaar terug single en wil daar met Boer zkt Vrouw terug verandering in brengen. Volgens zijn vrienden is Jef sociaal, vlot en grappig. Maar toch is hij vooral op zoek naar iemand die voor hem zorgt. “Ik ben altijd goedgezind en heel gelukkig maar ik mis toch nog de liefde. Ik hoop iemand tegen te komen die zorgzaam is en die weet wat ze wil.”

Bron: VTM

Cathy (36)

Ook dit seizoen doet er opnieuw een boerin mee. Cathy runt op haar eentje een kinderboerderij en is vooral op zoek naar een partner die ook haar beste vriend is. Ze heeft zelf geen kinderen, maar hoopt daar stiekem wel nog steeds op. “Ik ben op zoek naar iemand met een groot hart die me veiligheid biedt, een knuffelbeer is en een sixpack is ook mooi meegenomen”, lacht Cathy.

Bron: VTM

Stef (28)

Stef heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf. Volgens zijn vrienden staat hij altijd positief in het leven en is zijn glimlach er altijd. Naast het melkveebedrijf is Stef ook bezig aan het bouwen van een eigen huis, waar de deelnemende vrouwen sowieso een kijkje zullen mogen gaan nemen. “Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen in een oude schuur. Het huis is te groot om alleen in te wonen dus ik zou zeggen: als er kandidaten zijn, kom maar af!”, lacht hij.

Bron: VTM

Kevin (27)

De voorlaatste in het rijtje is boer Kevin. Hij werkt in het landbouwbedrijf van zijn ouders, waar vooral frambozen en grondwitloof wordt gekweekt. Kevin is al meer dan zeven jaar single en wil met Boer Zkt Vrouw graag een nieuw leven starten. Volgens zijn moeder is de boer nogal veeleisend en kieskeurig, maar ook spontaan en lief. Kevin vindt van zichzelf dan weer dat hij een goede catch zou zijn. “Ik kan romantisch zijn én ik kan ook koken”, klinkt het.

Bron: VTM

Raphaël (25)

De laatste boer is ook meteen de jongste. Raphaël is hoefsmid en ziet er op het eerste zicht nogal stoer uit. Al zou hij in het echt een peperkoeken hart hebben. Hij is zot van paarden en motors. Raphaël woont op een mooie manege, maar zoekt nog die ene missende link in zijn leven, en dat is een vrouw om mee te genieten. “Ik ben graag onder de mensen en ik heb hier mijn stekje waar ik mijn eigen ding kan doen. Ik mis alleen nog de liefde om dit mee te delen en ben dan ook klaar voor een serieuze relatie.”

Bron: VTM

De eenmalige oproepaflevering is op 24 juni om 21.05 uur te zien op VTM. Ben je geïnteresseerd in een van de boeren? Schrijf je dan nu al in via vtm.be.

Meer
Lees meer...