‘Boer zkt Vrouw’: maak kennis met de boeren Kim, Tomas, Garry, Elien en William

Boer zkt Vrouw pakt het dit seizoen iets anders aan. Tijdens de oproepaflevering op maandag 31 mei stelt Dina Tersago ons de vijf deelnemende boeren voor. Daarbij krijgen we Kim, Tomas, Garry, Elien en William echter niet zelf duidelijk in beeld te zien.

Vijftig singles krijgen tijdens de oproepaflevering in primeur de eerste beelden te zien van de vijf boeren waarrond het nieuwe seizoen van Boer zkr Vrouw draait. Het gaat daarbij echt niet om beelden van de boeren zelf.

“Jullie zijn waarschijnlijk razend benieuwd naar de vijf nieuwe boeren. Dan heb ik groot nieuws voor jullie want jullie krijgen vandaag de boeren níet te zien. Maar niet weglopen want wat jullie wél te zien krijgen is een intieme blik in het leven van onze boeren. Waar het om draait, is niet alleen de looks, maar het gaat over een levensstijl, een stiel, een passie, je moet er voor 100% procent achter staan en dat geldt ook voor de toekomstige partner. Ik heb mijn uiterste best gedaan om het beeld van de boeren zo accuraat mogelijk te brengen. Familie en vrienden werden geïnterviewd en ik ben ook eens gaan neuzen in hun huis, zelfs tot in de slaapkamer”, verrast Dina Tersago de uitverkorenen.

Maak hier kennis met de 5 boeren:

Kim (29)

Kim is een aardappelboer die zijn boerderij samen met zijn vader runt. Hij is na enkele eerdere relaties al drie jaar vrijgezel. “Het is lang geleden dat ik nog verliefd ben geweest. Ik was mijn geloof in de liefde kwijt, maar ik denk dat ik er nu wel opnieuw klaar voor ben. Je kan niet blijven wachten, het is toch leuker met twee. Jullie zijn mijn laatste kans, daarna is mijn geloof helemaal voorbij”, klinkt het. Dina omschrijft de boer als een zuiders type die groot en donker is.

Tomas (25)

Tomas is een groenteboer die bezig is met sla, kolen, venkel en nog veel meer. Ook voor Vlaamse schlagers heeft hij een voorliefde. Op die liefde wacht hij echter al enkele jaren, al noemt hij zichzelf zeker niet hopeloos.

“Tomas is een spontane, sympathieke jongen. Helemaal zijn papa!”, omschrijft zijn vader hem. “Hij is een babbelaar dus als er iets op zijn hart ligt, dan gaat hij dat wel komen vertellen. Hij is het meest open van ons allemaal, een verteller en ambiancemaker ook. Een grote mond en een klein hartje. Hij moet echt verliefd zijn op iemand alvorens hij er verder mee gaat. Een onenightstand is niet voor hem weggelegd. Als ik moet zeggen op wie hij lijkt, dan is het zeker Tom Cruise”, voegen zijn zussen daaraan toe.

Garry (45)

Garry is een geitenboer die vorig jaar na 30 jaar zijn relatie met zijn vrouw zag stranden. Eén jaar later is hij klaar voor iets nieuws. “Ik kom op een leeftijd dat ik wil genieten van wat ik heb opgebouwd. En daar wil ik samen met een vrouw van genieten, want alleen genieten vind ik maar niks”, legt hij uit. Uit zijn vorige relatie heeft Garry een dochter Willeke en een kleindochter Lize. Het is die eerste die hem heeft ingeschreven.

Elien (25)

De enige boerin van dit seizoen runt samen met haar vader een melkveebedrijf. Ooit hoopte ze iemand op een fuif tegen te komen, maar die kans lijkt vervlogen. “Dus moet ik het op een andere manier proberen. Er moet een match zijn en dan maakt het mij niet eens uit of hij een scheve neus of een krom oor heeft. Als ik verliefd ben, kan ik daar echt doorheen kijken. Maar verliefd worden … dat is een groter probleem”, legt ze uit.

“Het is voor haar moeilijk om de juiste persoon tegen te komen. Elien heeft geen job van 9 tot 5 en dat is voor weinig personen weggelegd. En ze moet zeker niet betutteld worden, ze is een zeer zelfstandige vrouw”, zegt haar vader over zijn dochter.

William (24)

De laatste boer van dit seizoen van Boer zkt Vrouw is een cowboy met een voorliefde voor paarden en stieren. Hij woont samen met zijn vader op een ranch. “Ik leid een zeer avontuurlijk leven en ik denk dat ik iemand nodig heb die ook niet bang is van avontuur. Iemand die soms uit haar comfortzone wil stappen. Ik verwacht niets en dan kan het alleen maar meevallen. Ik heb niet per se een type. Het belangrijkste is iemand die heel open minded is en openstaat om veel nieuwe dingen te leren en te ontdekken”, klinkt het.

Lees ook:

Meer
Lees meer...