‘Boer zkt Vrouw’-koppel gaat trouwen

Leuk nieuws van het Boer zkt Vrouw-front. Akkerbouwer en varkensboer Bart heeft zich namelijk verloofd met zijn vriendin Céline. De twee leerden elkaar kennen tijdens het afgelopen seizoen van Boer zkt Vrouw dat in het najaar van 2020 is uitgezonden op VTM.

Lang duurde de zoektocht van boer Bart Beyaert (29) niet tijdens het laatste seizoen van Boer zkt Vrouw. Andere deelneemsters Lotte en Dagmar besloten namelijk samen om het programma vroegtijdig te verlaten omdat zij merkten dat Céline Dewitte (29) de uitverkorene was van Bart.

Zomer van 2022

Tijdens de rest van het programma groeiden de twee alleen maar meer naar elkaar. Enkele maanden later trok Céline dan ook in bij Bart in Wortegem-Petegem.

En ook deze keer besloot Bart om er geen gras over te laten over groeien. Hij verraste Céline tijdens een romantische aperitief buiten. Ondanks de vrieskou en sneeuw ging Bart zijn knie zitten om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Die zei daarop vol overtuiging “Ja”. De trouw zelf is gepland voor de zomer van 2022.

“Heel mijn leven samen zijn”

“Ik heb het altijd moeilijk gevonden om mijn gevoelens te uiten. Met Céline hoeft dat niet. We voelen elkaar perfect aan zonder woorden. Ook in het huishouden en op de boerderij loopt alles gesmeerd samen. Céline is de vrouw met wie ik heel mijn leven samen wil zijn”, legt Bart uit.

“Bart heeft me geëmotioneerd met het aanzoek, eentje dat perfect bij ons als koppel past. Ik zou me een ander leven niet meer kunnen voorstellen en dus moest hij het ook niet met veel woorden vragen. Bart verrast me dagelijks en met dit aanzoek nog eens extra”, klinkt het bij Céline.

Lees ook:

Meer
Lees meer...