‘Boer zkt Vrouw’ komt met verrassende twist in nieuw seizoen

Voor het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw gooit VTM het over een andere boeg. Tijdens de oproepaflevering op maandag 31 mei zullen de boeren namelijk niet tonen hoe ze eruit zien. “De boeren zijn veel meer dan alleen hun looks en met deze nieuwe aanpak ligt de focus op hun passie en hun levenswijze”, legt presentatrice Dina Tersago deze verrassende twist uit.

Het veertiende seizoen van Boer zkt Vrouw gaat van start op maandag 31 mei bij VTM met een éénmalige oproepaflevering. Daarin zal Dina Tersago – die het deze keer zonder An Lemmens doet – de vijf deelnemers aan kijkend Vlaanderen voorstellen.

Vier boeren en één boerin

Tussen de vijf nieuwe single boeren zit één boerin. Zij is gespecialiseerd in melkvee. Daarnaast probeert Dina ook de liefde te vinden voor een aardappelboer, een groenteboer, een geitenboer en een echte Vlaamse cowboy. Wie de boeren zijn en vooral hoe ze eruit zien blijft echter nog even geheim.

Boer zkt Vrouw kiest er dit seizoen namelijk voor om tijdens de oproepaflevering alles te tonen behalve het uiterlijk van de vijf deelnemers. Zo krijgen we een uitgebreid portret te zien aan de hand van gesprekken met de boeren zelf, hun familieleden en vrienden. Daarnaast bezoekt Dina ook de boerderijen en geeft ze een inkijk in hun leven en hun persoonlijkheid.

“Focus op passie en levenswijze”

“Af en toe een silhouet, meer zal er van de boeren in de oproepaflevering niet te zien zijn. Ik ga bij de verschillende vrijgezellen thuis wat rondneuzen en geef als het ware een blik achter de schermen. De boeren zijn immers veel meer dan alleen hun looks en met deze nieuwe aanpak ligt de focus op hun passie en hun levenswijze. Met dit vleugje mysterie hoop ik heel wat mannen en vrouwen te kunnen prikkelen om zich in te schrijven. En dat de kandidaten na een bezoekje aan de boerderij zelf kunnen beslissen of ze al dan niet verder gaan met hun gekozen boer of boerin, maakt het allemaal extra spannend”, legt Dina Tersago uit.

De oproepaflevering van Boer zkt Vrouw is te zien op maandag 31 mei om 20.40 uur bij VTM. Wanneer het nieuwe seizoen echt van start gaat, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:

Meer
Lees meer...