‘Boer zkt Vrouw’ breekt record: vier koppels nog steeds samen

Het seizoen van Boer zkt Vrouw zit er weer op. De voorbije weken zagen we hoe vijf boeren op zoek gingen naar de liefde van hun leven. Bij sommigen ging dat vlotter dan bij anderen, maar één ding is zeker: dit seizoen was een succes. In de laatste aflevering zagen we namelijk hoe vier van de vijf boeren nog steeds gelukkig samen waren met hun favoriet.

Zondag was het tijd voor de laatste aflevering van Boer zkt Vrouw. Daarin kwamen de kijkers te weten of alle vijf de boeren na zeven maanden nog steeds een koppel vormden met hun favoriete “single”. En dat was een succes, want maar liefst vier van de vijf boeren bleken nog samen te zijn met hun nieuwe liefde.

Vier koppels

Voor velen was het vorige week al duidelijk, maar toch gaf VTM eindelijk bevestiging over de relatiestatus van de boeren uit Boer zkt Vrouw. In de laatste aflevering kwamen de boeren naar Damme voor een reünie. Daar ontmoetten ze elkaar ook voor het eerst. Dat gaf hen de kans om over het hele avontuur te praten. Meerdere deelnemers gaven dan ook aan dat het “deugd deed om er eens met gelijkgezinden over te praten”.

Ook de personen waarmee ze op romantische trip gingen, waren er tijdens de reünie bij. Dat was voor presentatrice Dina dus het perfecte moment om eens te polsen. Ze riep elk koppel bij haar, waarna ze vroeg of ze nog een koppel vormden. En daar kwam drie keer een positief antwoord op. Zowel boer Kim, boer Cyriel als boerin Elien bleken nog steeds gelukkig te zien met Emi, Els en Lorenz. Zowel Emi als Els zijn ondertussen zelfs al ingetrokken bij Kim en Cyriel.

Els en Cyriel zijn nog steeds dolgelukkig. (Bron: VTM)

Ingewikkeld

Bij boer Garry en Els was het antwoord iets ingewikkelder. Na de opnames was het koppel gelukkig samen, tot Els het moeilijk begon te krijgen. “Ik wilde niets overhaasten en wil Garry niet kwetsen”, klonk het. Tijdens de reünie stond hun relatiestatus dus nog op “ingewikkeld”, maar VTM liet ondertussen weten dat ze wel terug gelukkig samen zijn.

Daarnaast was er natuurlijk ook nog boer (of cowboy) William. Hij ging op romantische trip met Amber, waarmee het toch leek te klikken. Maar toch liet het duo in de laatste aflevering weten dat ze niet meer samen zijn. “We hebben de maanden na de opnames nog veel afgesproken, maar dan voelde ik dat de verliefde gevoelens om de volgende stap te zetten er langs mijn kant net niet aanwezig waren. En dan moet je eerlijk zijn tegen elkaar”, zegt William.

Amber en William hebben besloten om vrienden te blijven. (Bron: VTM)
Meer
Lees meer...