‘Boer zkt Vrouw’ komt er sneller aan dan verwacht

Het is binnenkort tijd voor een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw, met ook deze keer presentatrice Dina Tersago aan het roer. Dit seizoen zullen vier boeren en één boerin op zoek gaan naar de ware, maar hoe de deelnemers eruit zien, weet nog niemand. De nieuwe afleveringen zijn vanaf zondag 6 maart te volgen op VTM.

Dat er een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw ging komen, was al even bekend. Toch pakt VTM het voor het 14de seizoen een beetje anders aan dan voordien. Deze keer kregen we namelijk nog niet te zien hoe de boeren eruit zagen. Op die manier moesten ook geïnteresseerden zich inschrijven zonder exact te weten naar wie ze een brief schreven. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 6 maart te zien op VTM.

Vier boeren en één boerin

Onder de noemer Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd gooit VTM het dit jaar over een andere boeg. Al zeker tot de eerste aflevering op 6 maart zal Vlaanderen de gezichten van de deelnemende boeren en boerin niet te zien krijgen. Daardoor moesten ook de potentiële nieuwe liefdes van de boeren het doen met minder informatie dan gewoonlijk. Die info werd even geleden al gedeeld, maar nu komt VTM met een nieuwe trailer en een aantal nieuwe foto’s.

Elien

De enige vrouwelijke deelneemster is Elien (26) uit het Limburgse Lommel. Zij runt samen met haar vader een melkveebedrijf en is al de derde generatie op de boerderij. Ze is dus opgegroeid op en rond de velden, maar gaat nog even graag eens een avondje uit met vrienden.

Boer zkt Vrouw 2022; vanaf zondag 6 maart 2022 om 19u55 bij VTM. Op de foto: Boerin Elien.

Kim

De tweede op het lijstje is Kim (30) uit Gingelom. Ook hij heeft samen met zijn vader een bedrijf. Kim heeft zuiderse looks en is na een aantal mislukte pogingen op zoek naar de ware. Hij praat veel en vlot, en heeft veel ambitie.

Boer zkt Vrouw 2022; vanaf zondag 6 maart 2022 om 19u55 bij VTM. Op de foto: Boer Kim.

Cyriel

Ook Cyriel (29) uit Vleteren zal zijn kans wagen in Boer zkt Vrouw. Hij is melkveehouder en heeft ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Voor hem moet zijn toekomstige niet meteen actief meewerken op het bedrijf, maar moet ze wel begrijpen dat de dieren altijd op de eerste plek zullen komen. Cyriel deed eerst niet mee aan het programma, maar mocht nadien Tomas vervangen, die nog voor de opnames zelf de liefde vond.

Boer zkt Vrouw 2022; vanaf zondag 6 maart 2022 om 19u55 bij VTM. Op de foto: Boer Cyriel

William

Boer William (25) is de jongste van de deelnemende boeren. Zijn levensstijl ziet er wat anders uit dan die van de andere boeren, maar dat maakt het zeker niet minder interessant. William woont op een ranch in Westerlo en is zot van paarden en stieren. Naast het verzorgen van die dieren heeft hij nog een grote passie: rodeo. Af en toe poseert hij ook als model.

Boer zkt Vrouw 2022; vanaf zondag 6 maart 2022 om 19u55 bij VTM. Op de foto: Boer William.

Garry

De laatste boer die op zoek zal gaan naar de ware, is Garry (45) uit Heist-op-den-Berg. Hij is geitenboer, maar vooral een grote levensgenieter. Garry is recent gescheiden, maar helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij zoekt iemand die het leven met hem wil vieren.

Boer zkt Vrouw 2022; vanaf zondag 6 maart 2022 om 19u55 bij VTM. Op de foto: Boer Garry.

Bekijk de eerste trailer van Boer zkt Vrouw hier:

Boer zkt Vrouw is vanaf zondag 6 maart 2022 elke week om 19.55 te zien bij VTM.

Meer
Lees meer...