‘Boer zkt Vrouw’ zoekt nieuwe boer nadat Tomas de liefde al vond

Goed en slecht nieuws van het front van Boer zkt Vrouw. Groenteboer Tomas blijkt namelijk de liefde al gevonden te hebben nog voor de start van het programma. Leuk voor hem, maar daardoor moet VTM wel op zoek naar een nieuwe single boer(in). Kandidaten kunnen zich nu aanmelden.

Voor het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw gooit VTM het over een andere boeg. Tijdens de oproepaflevering op maandag 31 mei kregen we namelijk niet te zien hoe de deelnemende boeren eruitzien. Daarmee hoopt het programma de focus te leggen op hun passie en hun levenswijze.

Bloemenwinkel

Maar nu, iets meer dan een maand later, wordt één van de boeren toch al onthuld. De reden daarvoor is dat Tomas tijdens de voorbereidingen van het programma zelf al een vriendin gevonden heeft. De 25-jarige groenteboer uit Merchtem was al twee jaar single, maar kwam toch in eigen dorp in de bloemenwinkel de liefde tegen.

“Ik ben enkele weken geleden smoorverliefd geworden. Ik ging bloemen kopen, zag haar en ja … Ze zeggen dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat, maar toch wel!”, zegt een verliefde Tomas aan Dina Tersago. Die reageert door meteen een uitnodiging te vragen voor hun huwelijk. “Ik zie je oogjes blinken, dus ik wens jullie het allerbeste en gun het jullie van harte!”

Nieuwe boer?

Door het vertrek van Tomas blijven er met Kim, Garry, Elien en William nog maar drie boeren en één boerin over in Boer zkt Vrouw. VTM wil daar graag nog één extra kandidaat aan toevoegen en lanceert dus een nieuwe oproep.

Ben jij een single boer(in) of ken jij iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven? Waag dan je kans voor dit unieke liefdesavontuur en schrijf je nu in via vtm.be.

Meer
Lees meer...